tjenixen

JAG ÄR BRRRRRRRRRUN!!! woho!

Idag har man legat och stekt hela dagen på långholmen med Leo och nu ska man åka och bada igen i Hellas!

Under helgen som gick var jag på Maddes land och myste, var jättekul för det var länge sen jag träffa min söta gurka! lämna hela hemmet i en stor misär, men det får väll jäveln leva med!

igår var nog den mest innehållsfulla dag ever!!!! jag gick upp halv 8 , åkte in till stan, gick till doktorn, efter det tog jag en tripp till posten samt banken, väl på banken avr jag för lat för att stå i kö i ca 2 timmar..................... Allt detta bara innan klockan 12, då jag gick och lämna in mina skor för omklackning och sen åkte jag in och åt sushi med papi( som nylignen kom tillbaka från finland och köpt choooklad !!!). Efter lunchen åkte jag in till stan och köpte mig ett par shorts och en jacka, mycket fin! :D Sen fika jag i ca 2 timamr, åkte till solna me Mathilda och el Simon som ÄNTLIGEN har tagit sig hemifrån. Efter detta åkte vi till hagaparken och sa grattis till Malin, bettedde mig som en idiot för Elina, Hanna, Emma och Niki. Åkte in till Odenplan och träffa min älsklingsbulgar haha och åkte sen hem till Anna och hade det mycket mycket trevligt.


Jag är el bajskvinna

fredag? lördag? vilken daaaag är det?

Jaha hejsan! 

jag sitter här med estelle och mathilda är en tönt som sprnger runt och tror hon har en svans mellan benen där nere........... jag kan få ryck och få damputbrott på en JOBBBBBBBBBIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGG person !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AHHHHHh!


Så nu har jag fått ut min ilska. under veckan som gått har jag avrit ute på annas land och myst med tjejerna, lyckades också ta mig ut till värmdö en kväll och hade jättemysiiigt där. igår kväll var lite folk här och vi hade det trevligt och lyssna på musik och snacka. samtidigt som en JOOOOOOBIIIIGGGGGG!!!!!!!! person var på mig och jag ska sticka upp en morot i hans ANAL!

Annars finns det inte så mycket att säga, ska dra ut till Maddens land imorrn och sola och bada sen kör hon ut mig för då ska hon leka duktigt och segla, så då kommer jag strosa runt på plattan som ett fån och tillslut komemr jag tydligen ringa estelle och prata med henne för att hon  ÄNTILIGEN vaknat! Sen ska vi åka till sandasjön och bada ! :D WOHO! jag gillar mina planer... På månadag är det också grill i hagaparken skulle jag tro och sen kanske man drar ut till Annas land igen !!!!


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

midsommardagen

jaha, igår var en fullspäckad kväll hemma hos anna, det var jättetrevligt och roligt. Vi festa och hade kul och det var en kväll som vart lyckad. Med några blåsta inslag, från min sida såklart......

Eftersom jag har blivit jättesentimental på sista tiden har blivit inne för svenska traditioner mm. Jag som aldrig firat midsommar förut hade det jättebra med min egengjorda krans och några exotiska drinkar! Det blev tillochme en smågodorna sång på slutet!

Efter att ha gott och lagt oss ca kl 06.30 och vaknat 5 timmar senare har jag mest legat och försökt sovaaaaaa! Hmm..... ser fram emot den här natten!!!!!!!

puss och kram

mys

tjeeeenare!


Sitter med mina söta flickor hemma hos estelle och myser med middag och massa! idag var en mycket händelserik dag. Ingenting hände.

imorrn ska jag upp kl 7 och söka viisum till ambassaden och sen ska jag gå runt och inte ha ett liv på stan tills alla affärer öppnar för då ska jag åka hem till anna och trakassera henne i hennes skönhetssömn!  hmmmmmm...kul.

annars om vädret är fint ska jag ta mig till solna och soooola :D för då kan ja äta glass och vispa vaniljsås.
för övrigt kostar elva kilo potatis på lidl 99 öre. Därför tycker bjuffe att man an köpa det och slänga på folk. det skulle vara rätt kul om man stodd längst upp på skrapan och kasta ner potatis i huvudet på folk......... Beware............................................


Nu ska jag ära godis hejdå

Skeppa iväg mig nu!

Jaha så jag kom rpecis hem från AFS läger vilket var helt okej and I suvieved ! WOHO! Nääää så farligt var det inte, man fick lära känna nytt folk och ledarna var jättebra! Annars annars var det bara rätt tröttsamt att hela tiden hälsa på nytt folk och fåå så mycket nya intryck. Och jag var jättenära för att tårarna skulle börja rinna när vi kolla på film om en tjej som varit och berättat om sina upplevelser. ( När tjejen kom hem från USA igen hade hon minst gått upp 5 kilo, så förvänta er a new fat Caroline).

åååååh de tär så skönt att slippa göra något ikväll!!! Ska vara hemma och kolla på TV, pappa börjar också babla om att han ska köpa ny tv...... Han börjar skrämma mig.

Sen åker jag till BUlgarien den 12 juli för alla som vill veta och följer det roliga som händer i mitt liv. Min dator har ju gått sönder så jag har väldigt oofta en dator till hands på tal om ingenting.

Nu ska jag gå och leka mupp

Sommarlov

jahaa.... Så skolavslutningen var och vi var alla sååååååå fina i våra blååååa dräkter...!!
Jag driver... Vi såg alla ut som 190 st skämt i äggformade huvud med ett tak på skallen.

Betygen var hyfsade är sur på alla lärare som gav mig för låga betyg såsom : ALLA..... nääää men de var bra, 260 poäng efter en missräkning.

Jag vet inte vad jag ska göra egentligen... ska äta lunch och träffa Estelle, men kan inte äta lunch eftersom kära Tea hela tiden vill att jag ska äta mackor, HELA TIDEN! När jag vaknar, när jag kommer hem från skolan, när jag ska gå och lägga mig..... Hon äter ju inget än mackor, då och då en sallad med ost.

Jag försöker göra min dag rolig med en bok med  Unusual words, ha! det funkar inte har skittråkig....  haha. Det är väll det som är the problem med sommarlov, man har inget att göra....

Jag börjar bli lite nervös och pirrig inför USA så jag går runt och är gråtfärdig hela tiden och jag har blvit jättekärleksfull mot mamma vilket är sällsynt och jag springer runt och kramar allt och pussar allt jag ser, även fast det är två månader kvar,men tiden går ju fort så man måste ta vara på det lilla man har.


Ikväll hoppas jag på Hagaparken med Rebecca, Mathilda och nåra från hennes skola. Ingen aning vad som händer där egentligen men jag är taggad på allt! Bara det är kostfritt, för den ekonomiska krisen slog mig för någon månad. Okej. Jag kanske egentligen slösar pengar på sånt jag inte borde slösa pengar på, hehe. Om jag spara allt skulle jag ha skitmycket pengar.


vi va sååå fina på balen !


måndag- glass glass glass

Jahaaaaaa.... Efter som jag är SUGER på att uppdaterar alla dessa bloggar jag har kommit att samla på mig under årens lopp( 2 st....) så skriver jag väldigt sällan. Ge mig en iTouch så kan jag uppdatera var 10:e minut, det kanske gör hela världen glad!!


Igår var det avlsutningsfest för alla vi fina nior i Engelska skolan Bromma. Det var skitkul men jag kände smått av att min fot börja krångla efter att jag stuka den för någon månad sen. Kanske ska låta bli husby, det har inte gjort mig gott än så länge!

Alla var jättefina igår och jag gick runt och var glaaaaaaaaad!!! Tillslut fastna jag emd leendet på läpparna, men det varade bara tills alla kom upp på dansgolvet och dansa. För där sjöng jag allt vad jag kunde vilket jag ångrar idag efter som min hals hamna urfunktion runt kl 7 imorse då jag vakna upp och dog. Mest för att pappa satte på radfion till max och jag fick ett utbrott på min kudde och börja bita i den.

Så jag somna om och vakna igen kl 20 i elva när en idiot ringer och säger att jag har fel telefon numemr och jag heter inte Nellie, och du är inte den personen jag sökte, varför är du inte det? men hörru? hur fan ska jag veta det !?!?

Annars händer väll inget speciellt idag förutom att min mamma fyller 26 åridag GRATTIS!
Den nyaste bilden jag kunde hitta tagen för 3 år sedan !


HALLÅ!

TJAAAAAAAAAAAAA
Ska börja med at beskriva mig själv och min blogg

Jag är 15 år och ska om 4 dagar gå ut 9:an i Engelska skolan i Bromma. Här på bloggen skajag skriva om min sommar och tankar (en heldel helt udda)och funderingar inför mitt utbytesår i USA 2009/2010. Där, i USA,  kommer jag också skriva om mitt lilla äventyr så att vänner och annat roligt folk kan hålla koll på mig så jag slipper skicka 180 mail om dagen!
OCH JA! jag är ett hets barn. Jag är också beroende av skor...........

JAG PÅ TOPP!!!
i feel like dancing

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0