Efter ett grymt lov borjar skolan igen. I usa.

Jag maste saga att varje lov i mitt liv blir bara battre och battre, men jag har aldrig borjat skolan igen i ett annat land. Vlket var helt okej, men det var hets. Ca 2600 elever forsokte ta sig fran ena sida av campus till andra. Sen har vi ingen skolbyggnad utan klassrummen ingan ar utomhus, sant man bara kan ha i California antar jag.

Det ska bli kul att fa se hur skolan i ett annat land fungerar, har far man ju valja sina egna amnen vilket jag ser fram emot. Jag har dans och film production samt anatomi. Dar ska vi i framtiden dissekera katter samt gravida grisar, det ser jag fram emot.... Nej inte alls, ska byta klass till nagot mer spannande.

Annars gor jag fortfarande inte sa mycket. Spelar mest old school Mario Cart (nintendo 96)med Derek. Poolen ser valdigt valkommande ut men det skulle innebara att jag faktiskt skulle ga ifran soffan och 5 meter ut i tragarden och neeeeej.... OM jag ska nagonstans tar man bil, ALLTID bil.

Under veckan som varit har jag gatt upp ca 1 kilo. Processen ar redan igang...

Min foda:
Pizza, lask, Pop Corn, Chips och kakor. Ibalnd far jag i mig en och annan frukt.
Motion: INGEN

Okej jag har dans 50 min om dagen sa jag kanske haller formen... Haha annars kan ni ju expect a FAT Carro nar jag kommer tillbaka !

aldrig druckt sahar mycket lask....

Hej Sverige!

Jag mar bra forfarande har ingen hemlangtan an men det kommer vall med tiden...  Sen maste jag papeka att jag aldrig  druckit sahar mycket Diet Pepsi i hela mitt liv. Hela tiden en Diet Pepsi i min hand, till lunch, mellanmal, middag, till filmen till allt! Mycket intressant.

Annars gor jag inte sa mycket. Igar sprang jag och Derek runt som galningar i skolan for vi var tvugna att registrera oss. Vilken HETS! Sen gick vi pa hike i den otroligt spannande skogen med hundarna.

Idag hade vi en orientation i skolan. Det ar som en valkoms grej for de som ska borja skolan, alltsa freshmens. Det var heeeeeelt gaaaalet! De gjorde sa stor grej av det och det var faktiskt ganska roligt. Jag och 650 andra personer lekte Simon Says. Efter det kladde alla ut sig, tyckte lite synd om dem. Eftersom jag och Derek var VIP fick vi umgas med de aldre barnen i sandladan. Pa slutet fick vi gratis pizza, det var det basta.

Alla blir saa exalterade nar man berattar att man ar fran Sverige, det ar ganska roligt att se. Alla blir sa glada helt plotsligt, som om de varit i en depression och nar man berattar att man kommer fran Sverige, shit, da ar de lyckligast i varlden. Det ar underhallande :)


 

Av nagan anelding kommer jag aldrig med pa bilder....

Regitze sluta vara sa dum -.-


bilder



Lite bilder fran resan sahar langt!

charlie och kajsa
pavag med Charlie och Kajsa i Los Angeles.


Sofia i San Francisco.


Derek makes a sexy pose i HM



jag letade desperat efter en morgonrock, Derek hitta sin personliga favorit.....

nu ar jag faktiskt i usa. clever

hej hej!
jag sitter nu hemma hos mig i San Ramon California! Jag kom hit  for tva dagar sen och aldkar det. Huset ar jattefint med en jattefin bakgard med men otrolig fin pool. Men tyvarr anvander man den inte, vet ej varfor men den ser inte  valkommande ut.... det ar ganska mycket skrap i den....

Familjen ar jattesnalla och Derek den yngsta brodern har visat mig omkring i den har lilla staden, vi har vart ganska mycket pa Starbucks och vi har hangt i gallerian. Jag ahr tva andra broder som heter Griffin och Logan. Logan och hans flickvan brukar ofta vara har och spela tv-spel med alla deras vanner. Nar Logan inte ar hemma gar mycket snack ut pa att snacka skit om hans flickvan. Hon ar tydligen en drama queen som alskar att baka paj....? Annars ar vall allt som vanligt. Det hander inte sa mycket, jag och derek ar mest ute och spanar. Det ar ganska dott har ocksa, har inte sett sa mycket folk. Det blir vall morgonsagensuppdrag.

Skillnader jag sett hittills ar at folk verkligen pratar i mun pa varandra. hela tiden.  Jag forsokte hanga med ett tag. Tillslut jag gick och la mig. Sen duschar alla pa morgonen. Och allt ar STORT! och billigt. En ipod touch hitta jag for 2100 kr, och dersa Blackerrys kostar lika mycket. Ska kopa med mig en till Sverige. De har ocksa  uppgraderat mig med en skitsnygg mobil.

Sen har vi Shelly som ar mamman och Lance som ar pappan de ar bade jattasnalla och hjalpsamma. Sen har vi ocksa hundarna Mona och Taz som ar jattefina och gulliga!

puss och kram


RSS 2.0