Draft: Dec. 27, 2009

JA jag är utråkad! Kl. är 20 över 1 på natten och borde egentligen sova för imorgon ska jag på dramaläger + jag är sjuk. På dramaläger får man inte ha mobiler för att det ska vara en erfarenhet av sjävlständighet blablabla. Ska försöka sweet talka mig in för att få ha min svenska mobil så jag kanske får prata med Sverige på min kära födelsedag.
Än sålänge vet jag inte hur jag ska fira den. Alla tycker det är superstort: Sweet 16.. Woho. Jag bryr mig inte så mycket om det. Förmodligen tar jag mina närmaste och åker in till SF och firar födelsedag på en restaurant. Fast vissa av mina vänner får inte åka in dit. Trots att de nästan är 18. Aja man får se. Är lite sugen på sushi för tillfället.
Letar ni efter ett bra sätt att välkomna mig hem på när jag tillslut ankommer Arlanda i slutet av juni? Ta mig till ett Sushiställe och jag lovar att jag kommer vara lycklig.

And I wish u alla a very Merry Christmas!

Idag var det Juldagen i America och dags för mig att öpnna presenter, öppna iof pappas och mina börders presenter igår, men när jag vakna imorse var hela vardagrumsgolvet fyllt med nya presenter. GUUD! De är verkligen jättesnälla och gav mig verkligen jättemycket presenter.

Det där plus lite kläder och smycken fick jag plus pengar av mamma och Forever 21 giftcard från Shelly.
Kan inte fatta att julen är över nu. Bara ett år kvar tills nästa jul. Ärligt bryr jag mig inte så mycket om presenter men mer för maten och att umgås. Denna jul har varit grym. Det var inget fake som alla tycker julen är. Jag hade verkligen jätteroligt. Nu födelsedag sen nyår!

JULAFTON

Har haft bland den bästa julen någonsin. Efter att ha stått och lagat mat sedan kl 11 på morgonen tills kl 6 på kvaällen och det blev riktigt lyckat! fast sen öppna jag pappas present och får en kokbok. hahah kom lite sent.
Jul var grym men jag har kommit till punkten då jag inte orkar bry mig något mer om vissa människor i Sverige och  jag har  verkligen ingen ork för att  försöka hålla kontaken uppe med dem  längre. Sommar 2010 kommer vara ritkigt konstig för mig och saker kommer vara riktigt annorlunda. Men man får se hur allt kommer lösa sig till slut. Just nu vill jag bara hålla det bra humöret jag var på.
Ska kolla på The Producers med familjen nu puss

Ring ring bara du skicka ett sms

NU SKA ALLA SKICKA SMS TILL MIG!
KOSTNAD= GRATIS
Förväntar mig riktigt många sms på min mobil imorgon när jag vaknar. Sannolikheten att det händer kommer vara lika med 0. Det kostar ju ingenting att skicka sms till utlandet så kom igeeeen guuuuys!! SMShysteri!

Christmas feeling... huh?

Ligger uppe och snackar med Griffin på Facebook. Han uppe på sitt rum jag nere på mitt vi är de enda två människorna som inte kan sova i detta hus just nu. Jag är ganska utråkad. Jag tror han också är det. Men men han är jävligt rolig denna Griffin så det gör inte så mycket. Vi sitter och skriver blondinskämt och jag vill springa några varv runt huset kanske. Ta en tripp till köket kanske.
The dude is cool!

Jag hade ett av mina bästa ögonblick

Allt började med att jag stängde mina ögon och börja tänka om ett par perfekta skor som jag vill ha. Sen kom jag på vad jag vill göra med mitt liv. Det har med skor att göra, såklart, och nej det handlar inte om att jag ska designa skor. Fast det skulle kunna vara en rätt bra idé det med. Hursomhelst, nu vet jag vad jag studera och vad jag vill bli. Jag är så jävla grym!

HAIRCUT tomorrow + some baakin. Kommer kännas sorligt att klippa hår nu när man ändå har hyfsat långt hår.

Nerd

Anna Anka ar en riktigt javla skon person. Fan vad jag alskar henne och varje gang hon kommer med sina synpunkter om Sverige och kvinnor kan jag inte sluta skratta. Jag haller vall inte med henne pa alla synpunkter men det finns nagra som stammer. Det mesta underhallande avsnittet med henne i ar nar Anna Skiper och hon blir osams.
Ja Anna Anka du ser ut som en tant med din kladstil och du har fan igen sjavlstandighet. Man ska inte behova gora allt som mannen vill och vara en perfekt liten hemmafru. Ska vi ga tillbaka 60 ar och leva ett perfekt litet amerikanskt liv? Nej vafan. Kvinnan ska fa gora som hon vill nar hon vill. 

 
Men hon ar sa javla underhallande och jag kan inte lata bli att alska henne.


SKOSHOPPING

              

Somebody that wants to buy me a pair of soes? They are only $300 each.

Did I say that i would worship you forever if you buy me these shoes?


Today is the darkest day of the year.

Ni som hatar dennna dag gör inte det. Denna dag är den mörkaste dagen på året. Det betyder alltså att:


1. Det kommer bara bli ljusare och ljusare
2. Det var ett halvår sen midsommar var. SHIT vad tiden går fort.
3. Jag ska gå och se Avatar!



se ya latar

20/12/09

Suget efter Svenska Hollywood fruar är big. När kommer fler avsnitt!? Ska skicka in ett klagobrev till TV3 och säga att detta är en skam och de borde lägga ut mer avsnitt på TV3 PLAY NU! Det är sånt en utbytesstuden i nöd behöver.
FAST FAAN TAGGA!!! 10 dagar kvar till Nyår. Blir det SF den kvällen kanske?
Nyår 08-09. Saknar.
Vad tycker mor min om man färgar håret brunt igeen?
Jag har varit här i 130 dagar= 3120 timmar= 187200 min =11232000 sekunder= JAG HAR INGET LIV, borde nog gå och lägga mig....

TORDAG KVÄLL

Har varit och storhandlat mat. roooligt.
Imorgon är det fredag = sista dagen i skolan. Äntligen! så jävla glad över det.
Idag var det pappas födelsedag och jag hoppas det var en bra dag för honom. Jag sitter och spanar lite Sex and the City och imorgon är det sleepover at Kaitlins house med alla tjejer. Ska bli suuuperroligt! Sen på lördag ska jag hänga med Julie hela dagen och på kvällen är det lite kolla på alla julbelysningar, söndag är det telefonpratar dag.
Det var min kommande helg i korthet. Ska försöka umgås lite med Salo och Katy.
aja får uppdater lite mer från julies på lördag. pussar

.......

denna dag = skit.
det har varit jättesvårt de senaste dagarna och bror väll främstpå att julen snart är här. Jag går runt och är ett nervbrott. kanske inte, jag är ganska bra på att leka glad och le och låtsas som allt är bra och när man kommer hem är det jobbigt.
Samtidigt orkar jag inte vara ledsen. Jag vill bara att allt ska vara frid och fröjd och ha roligt. Och jag vet att med dem rätta människorna så kan jag det. Det handlar bara om att omringa sig själv med människor jag tycker om. Och jag är glad att lovet kommer snart för jag har planer hela lovet. Shit vad skönt det ska bli.

Heltäckningsmattornas himmelrike.

Sådär nu har jag blivit en såndär jobbig bloggare som lägger upp nya inlägg minst 25gånger per dag. Så Ingen kan klaga!

Ikvöll vare fiesta in Blackhawk where all the rich people lives. SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT. Deras hus som ett perfekt hus man bara ser i filmer. Jag ska åka upp en dag och fota dem det är gigantiska. Och vi skulle vara försiktiga med att inte spilla någon på mattan för den var nylaggdf. dumma jävla amerikaner. Man skaffar inte en heltäckningsmatta och förväntar sig att  INGEN spiller på den. Helt ärligt förstår jag inte vad de ska vara bra till. ALLA jävla amerikaner har dem. Även vi, fast våra är mossgröna blandat med brunt.. Ehh... så att det inte ska synas när någon spiller, för vi är inte ens sådär ren familj direkt...
Varför sååå damn good?? Jag har blivit helt upsest och denna tv-show har bytt ut Sex And The City till min ska-sova-men-gör-något-annat-helt-onödigt program. Grr.

skolaaaaaaaaaaaaa

heeej jag e totallt uttrakad just nu sitter i skolaaan pa min cooking class men av nagon anledning sa ar vi i datasalen. Vi ska leat recept for varan matlagningstavling..
Jag och Julie underhaller oss med mail och blogg men det ar sista lektionen sa det ar chill... Julie says hi! 
Jag borde gjora lite jooob just nu men jag kanner mig som en skumbanan. Ikvall ar det fieeesta!

time to sleep

ligger i sängen nu och myser. Eller jag tar den lilla plats jag får i sängen. Ni ser.. Derek har ingen säng så han sover på soffan. Nu är han duktigt och somnar på min säng nu när jag ska kolla på Svenska Hollywood fruar.
tummen upp för Dereks lathet!

Crowded House - Don't Dream Its Over

Trött just nu

Its måååndag yes.

4 dagar kvar till lovet. YES!
Idag gick började dagen hysat bra, vakna upp sådär utvilad man bara kan vara när man glömt att sätta på väckarklockan och vaknar upp av de naturliga ljuden. Såsom när Logan kollar på The Simpsons utanför mitt rum och någon sätter på tvätt maskinen.
Fats jag älskar att leva i en stor familj. Det är alltid någon som är i farten. Även fast man kan bli irriterad på pianospel tills kl 1 på natten så har det sin charm. Jag kommer verkligen sakna stämmingen i den här familjen när jag åker hem även fast det är 6 månader kvar tills jag flyger tillbaka över atlanten.
Jag behövde verkligen komma bort från Sverige. Jag var verkligen trött på vädret, skolan mm. Så det var nog bra att få lite omväxling och upplevelsen skulle jag nog inte byta bort mot någonting. Även fast man har haft stunder då man bara vill packa sina väskor och åka till flygplatsen är jag riktigt glad jag åkte hit. Jag har träffat så många nya människor och tagit del av olika kulturer. Jag har fått många nya vänner och kontakter och det skrämmer mig att tänka att det fanns möjligheten att jag aldrig skulle träffat dem.
Så jag ska ta vara på mina nästa 6 månader, andra halvan går mycket mycket snabbare....

Still no sleep

Ungefär såhär great känner jag mig just nu


Draft: Dec. 14, 2009

HATA DATORER skrev precis ett inlägg som raderades.
Hursomhelst nu blir allt kortfattat idag
  • var jag på AFS holiday party
  • sket i ifesten för lite walking around un stores in SF
  • köpte en sketsnygg jacka till Derek i julklapp
  • kommit hem och kollat på Dexter, sista avsnittet av sesån 3 eller 4, its mindblowing! GREAT SHOW!

måste vänta ca en timma innan jag kan sova för att:
  • tvättmaskinen utanför mitt rum snurrar
  • Griffin och Logan kollar på dexter på onödigt hög volym.
Shit. Jag har gått och blivit en jävla sketkärring som klagar på allt. Men jag gillar min sömn. Speciellt på morgonen när man vaknar upp och förbannar sig själv till att man inte gick och lade sig tidigare. Tomorrow schoooooooooolQ
yey
Så otroligt bra TVprogram, sevärt!
Nu ska jag kolla på Svenska Hollywood fruar. Jag är besatt..

nattbloggning

jag ligger här i mörkret just nu och myser. Kl. är 2.47 här i USAlandet. Jag har precis avslutat ett låångt projekt. Vad är en hemlighet må jag säga men det tog mig en ca 4 timmar att fixa ordning. Bror ganska mycket på att jag är en perfektionist. Jag kom på med en bra ide. varför inte logga in på facebook? lite besviken när bara 15 användare var inne kl. 12.00 på dagen.
Imorgon ska jag upp tidigt för att hinna åka till affären, göra lussebullar och sen gå på AFSpartie i SF.
Idag spendera jag dagen med shopping, shopping, och bio. Så mycket shopping blev det inte, men jag köpte en gyllig nyårklänning och en sjal till Keller. Jag älskar att köpa kläder till honom för han är den enda som uppskattar min smak. Har bara 3 presenter till and then im good to go!
Menmen, dags att sova kanske? har införskaffat mig lite Sex And The City man kan kolla på annars.

all good things comes to an end

Lördag idag vet inte vad jag har för planer. Derek sa att han ville gå till the mall men det kan jag ju glömma.

Jag är ganska trött och slut just nu på att försöka hela tiden. I skolan ska man vara duktig och hemma tänker man bara på sverige. Samtidigt inser man hur ens bästa vän kan snabbt vända ryggen till och förändras totalt.

Hur han helt plötsligt bestämmt sig för att vara en arrogant skit men samtdigt tro att allt är helt okej. Nu när jag behöver honom som mest sviker han. Jag är bara glad att jag har Julie som hjälper mig det goda och onda och jag vet att vi har varandras ryggar. Hon är den enda jag kan fullt lita på just nu tills allt blåser över. För jag hoppas det gör det för annars kan detta bli några tuffa 6 månader som är kvar.

Får väll gå själv till the mall och tröst min sorg i shopping....


take on step at the time

Kul, det är jul. fan vad påhittig jag är.

Såsom julen närmar sig, närmar sig också min födelsedag och nyår. Alla dessa kommer bli min första utan familj och vänner. its hard indeed. Jag ser inte alls fram emot högtiderna som jag gjorde alla andra år. Det är mer utav jaha nu kommer det vad kul. jag bryr mig inte. jag vill hem, bara för en dag och sen komma tillbaka. kan jag få det i julklapp?
 
ska försöka sova i denna christmas decoration som har tagit över mitt hus. Fan jag brukade älska jul, bara för att jag fick köpa presenter till people och kolla på kalle anka och äta julskinka. Jag behöver köpa frimärken innan imorgon !! VIKTIGT att komma ihåg. Många saker ska postas.

shit man det har gåt 4 månader........... aaaaaaaaaaah!! det är ungefär så lång tid innan mamma och mats kommer. Lite mindre dock. de kommer i mars... jiiises.  det kommer gå så förbannat snabbt. det känns inte som att jag vart borta länge alls.

Jag gör rätt så mycket saker numera, har alltid något på agendan. och när jag inte har det har jag läxor.. ih. Jag är trött på läxor. Och på skolan. lov om en vecka. och efter lovet är det bara en månad tills jag åker till Florida!
Excited oh YES!

aja har lovat linus att uppdater var dag, ska väll se om jag kan hålla detta!

jahaa

okeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!! i feeeaaal grrrrreaaat! Jag sitter hemma hos Julie and she is at the mall with jessica.  Blev avdroppad har by Jennys mum. Jag visste inte vad jag skulle åka- hem eller till julie- så jag fick lite panik så hon slæpte av mig hær. Eftersom hon ær norsk skriver jag med norskt tangentbord. Austin sitter hær och vi kollar på Glee. Hatar glee. Læraren ska læmna sin fru och cheerleadern ar gravid och blir kickad fråm the chearleeders. De måste køpa massa madrasses och blir inte kickade från en tævling. Sådær nu førstørde jag allt før er som tycker om den tv-serien. The Gerberts (som jag ær hos nu) loooooooooooooooooove this show.

 

idag var jag på Swea med Jenny och Leah. sveeeeeeeeeeeeensk julstæmmning yeey!

fick mig att sakna:

1. julskinska

2. svensk varmkorv

3. julklaendern, vilket jag inte ens kollade på i sverige.

4. Melodifestivalen-lussnade på chlager hela vægen dit.

5. svenska bakelser och choklad

eeeeeeeeeh inget mer

hejdå. bored


jag har trakigt

Hejsan hejsan.

jag ar utrakad. Skola idag plus doktorbesok. Min forsakring suger. Hittils har jag betalat for det mesta by my self. Idag nar jag skulle ut medecin for min hud skulle det kosta ca 280 dollar. Glom det. Tog en halsoundersokning pa 100 dollar idag ocksa eftersom skolan kraver att jag har en halsoundersokning fran en Californiadoktor. Sprutor tacker inte forsokringen heller. Inte heller rontgenundersokningar. Sa vad hander om jag blir sjuk eller bryter ett ben. Masta jag betala rontgen sjalv? Det ar inte sa billigt. Eller om jag blir sjuk pa nagot anant satt och maste ta nagra tabeletter. Jag har i alla fall forsakring som tacker olycksfall och operationer. Men de som inte har det. Vad gor dem? Betalar det for allt detta sjalva? Som ni ser, medecin for huden kostar 280 dollar. Vad kostar e operation fran fickan? $200.000.

halsoreformen gick ju igenom, halvt. Man far se vad som hander, for det kan ju inte vara sahar?
Hade en het disskusion om Obama avr avrdig Nobel Priset idag eller inte. Jag tycker det ar roligt att han fick den, vad har han gjort som ar sa bra. Motivation nagot sa roligt som att man kan inte ignorera hans forsok till fred. Ar fred att sluta kriget i Irak och starta ett nytt i Afghanistan? hm....

Ananrs kan jag vara ratt dalig pa att svara pa e-mail osv. Men jag ska ta tag det. Hoppas pa sondag for da ska jag bara ut och kopa presenter. Jag ar i ett programm och vi ska kopa pesenter till personer som ar mindre lyckligt lottade. 20 personer jobabr pa en familj av 10 personer just nu och jag har en 16 arig tjej vilket inte kan vara sa svart :)


Från SF & L.A






Hollywood sign


Chineese theathre


Malibu, mitt framtida hem



Jag, Salo och Katy tog en tur till SF lördag 28 novemeber... myyyys









LA var suuuuuperroligt och kom hem och hängde med Katy och Salo resten av helgen. Idag var första skoldagen vilket söööög. Bara 3 veckor kvar till jullov och i februari är det Florida EXCITED!!

RSS 2.0