Helt enormt coolt

Igar antt vaknade jag upp av att min sang skaka. Min forsta jordbavning som jag faktiskt kande. Liite coolt. Jag trodde Apocalypsen var nadd och den jordbavningen var Den Jordbavningen med stort D som alla ivrigt vantar pa har i Californinen. Tyvarr inte. Jag tackte mig dock med nagra kuddar och sa till mig sjalv att om huset skulle borja falla sonder sa ar det enda battre om jag ligger i min mjuka sang och sover, jag var for trott for att bry mig.
Det var min coola upplevelse.
Tack och hej.

Sondaagskvall!

Idag ahr varit en gryym dag!
Jag akte ut till Oakland och traffa min fadder och hennes son. Vi promenera i Berkely(eller bekerly som nagon tycker om att uttala det). Vi gick runt och sag pa alla coola hippies och alla manniskor som kom och creepa pa mig. trevligt trevligt. Sen akte vi over till deras hus och hade en av de asta middagarna what so ever. Det ar skont att ha henne som fadder. Hon bryr sig verkligen om mig och ar som en extra liten mamma att ha runt hornet. Vilket e bra, hon e verkligen varldens snallaste. iveckan ska vi aka och prom dress shoppa for min spektakulara dans som kommer upp nasta vecka. Guuuud. Jag kanner som att det ar en borda att ga dit. INgen limo har vi, inga biljetter, jag har ingen klanning eller date.
Ahh.. nu ska jag fortsatta mit liv som en loooooner utan promdate.
pusssssar

Bilder fran igar

Jag och Katy in daa publicco
Arnenan
Vi leker otroligt coola pa arenans toalett yeey
Thats it for now I guess!
Pusssar

A's gaaaameee yeeee

Hejsan min gamla goda svenska vanner!

Har har det varit fullt upp. Njaa inte sa mycket, men fredag kvallen spendera jag pa Oaklands Athletics Baseball hemma arena. Jag sag min forsta baseball match mellan the A's som motte Clevelands Indians. Vi vann stort med 10-0. baseball ar faktiskt en av de amerikanska sporterna jag faktiskt gillar. Det ar simpelt och det ar snabbt. man far ett poang for varje homerun och sen ar spelet i prencip som det dar-svenska-sporten-man-alltid-spelar-pa-idrotten da man ska skjuta ut en tennisboll och forsoka komma till sa manga baser som mojligt. Kan inte hitta namnet nagonstans i min hjarna for denna sport pa svenska.

Hursomheslt. Min kamera bestamde sig for att die on me. Sa jag lagger upp lite bilder nar jag orkar ladda min kamera. Imorrn ere shopping for PROM som galler. Wish me luck!!

yey kallt och regn forsvinn

Hejsan!

I kara gamla San Ramon ar det kallt och regnar. Det kanns som vinter igen. Vadret gor en inte pa nagot vidare humor sa jag sitter och myser med Choklad Kaffe och mackor framfor datorn. Its what i need my dear friends.
Har mycket hemlangtan just nu och jag vet inte varfor. Imorgon blir en battre dag och snart solen kommer fram igen och jag kan sola kommer jag ma prima!

Nagot annat kul som hant mig ar att jag tappat bort min planbok. Jag vet inte vart, men det e nagot skumt over det hela. Fast den ligger sakert nagonstans i huset. Skulle inte vara kul om jag behovde ersatta alla min kort och grejer.

So long people. har inget vettigt att skriva om enda.

Pusss

SKOLAN

Jag vet inte om manga fatt detta ratt, men folk fortsatter och fragar mig om hur skolan ser ut sa tankte svara pa det nu.

Jag har 6 amnen. 
1.American Literature-laser och analyserar amerikanska bocker och noveller
2.American History- amerikansk historia fran 1700-talet tills idag
3.Algebra 1- matte med fordjupning pa Algebra(egentligen en freshmen klass men jag e svensk)
4.Matlagning- vi lagar mat
5.Musik Hisotria - borjade fran 800-talet tills idag. Ser mest pa filmer i denna klass, arlig, minst 1 film/vecka
6.Drama-teater, laser, analyserar och forestaller scener

Jag har varje dag 3 olika lektioner som ar 100 min langa. Varje dag byter man fran "odd" days till "even" days
Sa en odd day ser ut sahar:
American Literatur(100 min)
brunch(15min)
Algebra 1(100 min)
lunch (35 min)
Musik Hisotria(100 min)

Mina obligatoriska lektioner ar American Literature och American History

High school ar uppdelat i 4 olika ar: Freshmen(9)Sophmores(10)Juniors(11, vd jag ar) och Snerios (12)

Det ar mycket strikt i skolan. Vi har manga kladregler- en av dem dummaste ar att vi inte far ha pa oss sandaler. Vi far inte ha pa oss t.ex. flipflops. Om vi blir tillsagda mer an 6 ganger far man en dags avstagning.

Kommer du forsent 3 ganger till en lektion blir det direkt en lunch detention- da plockar du skrap pa lunchen. Kommer du foresent 9 ganger blir det en automatisk skolk fran denna lektion. Om du har en skolkning far du mandags detention- du sitter i 3 timmar efter skolan och gor ingenting. Om du har 3 skolkningar far du ett automatikt F i denna kurs. Och da behover man i prencip inte ga till lektionen langre och far en sakallad Study Hall. Jag tycker detta ar orattvist eftersom de ger en F-underkant- efter nagot som inte alls har med deras inteligence eller studier att gora. Lat saga att du ar en A-elev. Du gor alltid dina laxor, far A pa alla prov, men du har ett problem med att komma forsent, da kan du fa underkant. Det borde finnas ett speciellt matt pa forseningar istallet. Sjalvklart ar inte alla larare lika strika. Bara nagra fa ar det.

har du elektronik-ipod, mobil, kamera- kand u i vissa kurser fa direkt kvarsitting. Om man har mar an 9 kvarsittningar blir man avstangd. Ar det inte lite roligt att du mase ha 9 kvarsittningar for att bli avstang men om du har pa dig sandalar 6 ganger far du samma konsekvenser?

Jag koper inga skolbocker sjalv, utan lanar dem fran skolan biblotek. Om man forstor en bok kan kostnaden var allt fran 40$-120$.

Alla ar pa high school raknas. For att kunna ta graduation och komma in pa college maste du uppfylla vissa kriterium och ha vissa poang i olika kurser. For att ta graduation ar det minst du kan ha i dina amnen D, och du vill komma in pa college maste man minst ha C.


Thats is, for now. Om ni har nagra fragor kommentera bara.




Skol garden..


Hela skolcampus


vad hander emd varlden? Ar det en apocalypse jag ser komma?

Kanske vi inte kommer ga under, men det kanns mist sagt som det.

Hej och ha nu sprutar Island aska och hela flytrafiken star still i norra Europa, ingen har vall missat det hoppas jag?

En miljard per dag star det att Sverige forlorar varje dag da flygen star stilla enligt DN. 16.000 installda flyg och ingen vet hur lange det kan halla pa. Den forra holl pa i 2 ar.

Aja ni vet vall alla detaljer, men jag tycker det ar sjukt. Jag ar bara radd att det ska halla pa jattelange. Jag menar visst det kanska oppnas igen men nu aska kan komma ut och de blir tvugna att stanga ner flygtrafiken igen. Och sa dar kan de halla pa i vem vet hur lange. Jesus, jag kanske inte ens kommer hem haha.

Men det ar ju inte bara ett vulkan utbrott som drabbat varlden utan jorbavningar over hela varlden har skett. Pa Haiti, Schile, Mexiko och Kina, vem vet vad som kommer harnast? Kanske blir det Californien. Vi hade faktiskt en utanfor, i havet,  L.A en vecka sen. Julie som vara nere i L.A beratta hur byggnaderna skakade men ingenting forstordes for den var inte  sa krafitg. Men men, jag sitter har och vantar oa jorden undergang och nar det hander tar jag min private jet och flyger till Afrika, for det ar heligt eftersom var urbefolkning kommer darifran. So im moving back cause mother nature is pissed right now!


Jag kanner mig en person i en amerikansk high school film

Welcome to California High School, the school were we are proud to say that we don't only have one, two or three fights a day, but twelve of them!
Idag var nog den konstigaste dagen i skolan.
Sa jag kom till skolan vid var morgonrast och jag satt och prata i lugn och ro med Julie nar jag ser en svarm av manniskor springa fran ena sidan av skolgarden till den andra. Sjalvklart har en fight brutit ut. Pa lunchen borjar det varsta.
Jag sitter och ater min lunch och helt plotsligt ser jag e grupp av manniskor springa in till min main building och hela skolan springer efter dem. Fight #2. Efter det springer de ut och det e fight #3. Och iomed att dessa slagsmal forflyttas till olika dear av skolgarden sa gor alla leverna pa skolan ocksa det. Sa dar holl det pa en 4, 5 ganger. Sen kommer the catfights. Jag har blivit tillsagd att ga till lektione fetrsom jag avr en av de fa som bara satt still i lugn och ro. Helt plotsligt ser jag nagra tjejer springa precis forbi mig och massa tjejer och killar foljer efter dem.
Vet inte vad som hande efter det, men tydligen sa vart rektorn tillslagen, 6-12 personer var inblandade, 1 ruta vart krossad, 2 ambulanser, 4 polisbilar och nagra tander utslagna.
So yes. Det var nog den konstigaste skoldagen i mitt liv, only to be seen in America!!

whatever

Hejsan hejsan!!
Nu ah jag inte skrivi pa ett tag och deta inlagg far bli mycket kort. Jag sitter i vantan pa att Derek ska hamta mig och skjutsa mig till BART, dar jag ska mota Clementine och ga pa MUSE! Jatte exited ar jag!!
Det har vart mycket som hant i forra veckan. Jag akte skidor med Katy, traffa mamma och sen akte vi ner till LA pa aventyr. Vi hade mycket trevligt da vi besokte vaxmuseet, Hollywood Boulevard, Venice och Santa Monica Beach, Rodeo Drive, Japanese Museeum och bara umgicks.
Imorse sa jag hejda till mamman min. Det var valdigt svart, och jag grat faktiskt. Trots att det bara ar drygt 2 manader innan jag kommer hem. Gud, inte alls lang tid kvar faktiskt, jag vill inte aka hem. Kan inte alla manniskor jag saknar sa mycket komma hit istallet? Skulle vara mycket battre.
Men nu maste jag ga. Ska skutta ivag till en konsert som jag absolute inte far missa! hoppas det far mig pa battre tankar!!!!
Massor med kramar
Caroline

eeeehhh??

idaag har jag spenderat hela dagen med mamma och Mats.
Det var mycket trevligt. Vi akte forst till Danville och at lunch, sen tog vi bilen och korde bort till Stoneridge Mall for lite shopping. Jag kopte en vaska och ett par Vans- jag kanner mig otroligt Amerikanska nu...
Sen at vi pa Cheesecake factory med Shelly, Lance, Ayi och Derek. Kom tillbaka till huset drack te och lekte med Lances Ipad. Aacoolt. Imorgon drar jag ner till L.A ! Im excited, 4 dagar med sol och mys. Skont att komma ivag fran San Ramon.
Byebye have fun with youre Swedish liifeeeee!!!

En liten del av Sverige i America

Nu sitter jag har och dricker svesnkt kaffe och har en grym sommarkansla.
Igar kvall kom jag tillbaka till San Ramon och jag gick och overassakde mamma pa hotellet direkt nar jag kom. Vi satt och prata och sen langa hon upp en hel resvaska med abra presneter: chocklad, kaffe, paskagg, jacka mm. Asgrymt!
Helgen som var, var den prefekta borjan pa mitt pasklov, eller Springbreak, eller som jag sager: springlov(det har med svenska ar vaaaldigt fovirrande) Vi hade verkligen jatteroligt och jag alskade att aka Snowborad. Det var svart i borjan men efter nagra ak i backen fick man hang pa det. Jag klarade till och med att svanga och grejer, im a little bit proud over myself :). Pa lordagen akte vi hela dagen och pa sondagen satt vi bara i kafeterian, och jag gick till krykan pa morgonen for att fira pask.

Sa snygga var vi i backen!!!
Hor av mig later nu ska jag visa runt mamma och Mats i kvarteret
pussar!!

Onsdag

Hejhej!!
Idag e det onsdag!!
Kanns som att det avrit mycket strul i och med besok mm. Och just nu har jag valdigt blandade(framforallt ar jag arg och irriterad) kanslor om hur AFS Bay Area har valt att hantera ett problem som uppstott. Det handlar inte om mig, utan om framtida besok jag ska fa.
Gladare nyheter ar att jag kommer aka upp och aka skidor i helgen med Katy och hennes familj. Sa mamma, nar ni kommer pa sondag sa kanske jag kommer hem lite senare an vad ni anlander. Hursomhelst sa smsar jag er nar jag e pavag hem eller hemma i San Ramon igen.

RSS 2.0