tankar

tjenixen!

Man har fått jävligt mycket tänkande gjort i detta land. Filosofhjärnan har satts igång!
Tyvärr kommer jag inte ihåg något av dessa smarta upptäckter jag gjort.

Här är det fiiiiiint ! Eftersom mamma bestämde sig för att köpa två lägenheter förra året har jag en egen som jag bor i, sover och går på toaletten och varje gång jag ska äta springer jag över till mamma och tigger lite. Sen skadar det ju inte att deras lägenhet har en 10 kvadratmeter stor balkong där jag spenderar de felsta av mina dagar när jag inte springer iväg till stranden och tar mitt ett dopp. Det är för övrigt ca 27 grader i vattnet så det blir ganska mycket ligga-och-plaska-i-vattnet. Värmen gör att jag smälter. Det är ca 32-34 grader här varje dag och hur skönt det än låter så är det förjävligt. Jag solade lite på balkongen och efter 10 min var jag tvungen att springa in i en kall dusch. Sen blev jag attackerad av flugor, jag tror de drogs till mitt svett.....

Idag har jag faktisiskt inte gjort något roligt. jag promenera längs en av Burgas huvudgator och köte en ful bikini, vet egentligen varför men avr desperat av att köpa en. Och de föregående dagarna har jag abra legat på stranden och åkt runt en massa städer och badat. Börjar tröttna lite på det här placet efter 15 år.... Men men jag kommer hem om 3 dagar, nu ska jag ut och sola puss och kram!


morot

yes baby i´m packing and its not going well.... jag suger.

inledde min packningshysteri med tvätt igår, åhhh vad duktig jag är som tvätta kläder tänkte jag, idag ser jag att kläderna torkat och de är INTE rena. Min inkompetenta tvätthjärna hade altså glömt att lägga i tvättmedel i maskinen. Så nu har jag en hel hög smutsiga kläder(igen) och en resväska som måste packas. Som tur är fyller mina skor nästan ut hela resväskan. YES! I värsta fall får jag springa naken längs trottoarerna i Burgas, men kom ihåg jag har ALLTID skor :D.

Under veckan som gått har jag inte fått användning av mina underbara högklackade skor eftersom jag ränt på annas landställe. Kom tillbaka därifrån idag efter jag spenderat kvällen där med Anna, Grönis, Leo och Simon. Simon som jag var tvungen att säga hej då till nu eftersom jääääevlen kommer vara borta och jag kommer vara borta och vi missmatchar varandra heeeela tiden.

Jag är VÄLDIGT seg just nu, vet inte varför men det känns som 676 från norrtälje till stockholm gör en väldigt trött, tror jag inte suttit på den bussen utan attg somna..., Jo förutom den gången jag lusläste metro hela vägen dit( jag var tvungen att läsa den 2 gånger eftersom jag inte hade något bättre för mig).  Nu ska jag kolla på Juno eller Yes Man, eller 28 dagar senare öh jaaaa det ska bli roligt, förutom att ag måste verkligen packa klart annars kommer jultomten och smiskar mig, och det ser jag icke fram emot!!!!


PUSS OCH KRAM jag ska åka till Bulgarien


RSS 2.0