...

Jag och Derek har precis kommit ut ur bilen framför Chineese Theatre när denna kvinna roppar till mig
Hon: Come here come here. Take Picture, haaa?
Jag: ööhh..eeehh..okee.. DEREK! Take picture!
hon: work for tips, haa??
jag: MONEY!?
Dereks tar kortet.
hon: moneey...!

The outcome

L.A part 1

Tjeeeeenare folket!!

Ligger hemma på hotellet nu efter en riktigt rolig kväll!!

Dagen började med en 5 timmar lång bilresa som bestod av Psych, boken Tuesdays with Morrie, och hjärter on da computer.

Kom till hotellet som ligger supernära ett shoppingcentrum och sen körde vi den väldigt korta vägen till Lances bror Paul och hans fru Rosalia bodde. De bodde suuuuuperfint och deras dotter är den gulligaste någonsin. Vi satt och rita hela kvällen och lekte med hennes miniatyr pudel. Rosalia är en sååå otroligt rolia person med en jätterolig personlighet. Hon är från italien och lagar världens godaste mat och är alltid upp i varv och gör något och älskar att vara i centrum. Paul är cool bara för att han vunnit 3 grammys och jag fick hålla i en. Sen kolla vi på diverse filmsnuttar när Paul fick Grammysarna. Efter det var det kareoke och vi alla var uppe i varv och dansa och sjöng. Jag sjöng Dancin Queen för full hals och sen sjöng jag och Derek Fast Car riktigt dåligt. Jag och Rosalia körde på en duett till The Rose och det var riktigt pinsamt och stå där och sjunga eftesom hon har så grym röat medan man själv låter som vertikalt senpasfrö.

Imorrn ska vi till Universal Studios sen gå och dansa på en Countryclub och efter äta hos Rosalia. Excited. Måste köpa nya skor också...........


Im in so much pain right now, aaaaaaarghhhh!!

Idag pa morgonen vakna jag upp med otroligt ont i nacken. Jag kom inte upp ur sangen pa 15 min och forsokte ropa sa att nagon kunde hjalpa mig upp. Totalt meningslost eftersom det verkar som att ingen ar hemma eller sover. Pa nagot sett vred jag nacken sa jag kunde ta mig upp. Sen kom andra problemet att ga.

Tog mig till koket och tog en sandar underbar Amerikansk varktablett som faktiskt HJALPER till skillnad fran vara fjuttiga ipren och Alvedon. Hursomhelst. Nu sitter jag iaf har, vet inte vart min mobil ar, kan knappt rora mig och kan inte ga upp for trapporna, har testat att ropa men ingen har reagerat. SKIT!
Sag fram emot den har dagen med shopping och bakning for min kara van som fyller ar och sedan ga och se New Moon. Ska dagen spenderas pa sjukan och ligga hemma och vila istallet?
Me dont like!

torsdag, måste se till att hitta en skjuts från någon. Får gå ut och flörta med min granne kanske..

I veckan lärde jag mig något jag inte trodde var möjligt i ett land som USA, som på något sett ska vara en förebild för oss andra länder. Såsen som år 2000 blev det laglig i delstaten Georgia att en svart person och en vit person gifte sig.

Det har inte hänt så mycket i veckan, den har flytit på ganska normalt och jag har försökt ändra runt mitt schema lite smått. I söndags fann jag mig i den konstigaste disskusionen. Den börjde något såhär:
Shelly: "Oh god, do you remember when your brother and his wife went to the Oscars that time and she forgot...."
Lance: "Yeaah, haha funny memory"
Jag: öööh?

Lances bror och hans fru ska jag och hälsa på  i LA och ha Thanksgivingmiddag med. Samma person som skrev all musik för Ally McBeal och vann 2 Emmys för det. Im soo damn excited!

pussar!


U2, plugg och julklappslistor.

Lördag idag och sitter hemma och pluggar, har prov som kommer upp nästa vecka och måste hålla mina betyg uppe.
Sitter och lyssnar på U2 och är otroligt taggad på konsertern jag, Derek och Keller ska på. I juni, lång tid kvar men det blir lagom så att man kan alla låtar.
Min kropp har börjat återställa sig eftet mina tragiska cyckelolyckor. Eller de var inte tragiska mest klumpiga... jag ramla av cykeln 3 ggr på 30 min så jag har blåmärken och skrapsår över hela kroppen.

Vet inte vad jag ska fördiva tiden med idag. Känns som att alla gör något idag förutom jag. Jag har ingen kraft i kroppen så igår åt jag middag med Shelly och Lance på the Hop Yard istället för att gå på fotbollsmatchen. Sen gick jag hem och somna i soffan. As usual. Ikväll ska jag, Derek och Ayi se 2012 och sen får man väll se vad som händer.
Nästa vecka ska jag till LA över Thanksgiving lovet och hälsa på dereks farbror och kusin och jags er fram emot det suuupermycket!



Puss
Caroline

Veterans Day

FIck en ledig dag eftersom det var Veterans Day och det firas runt om i hela landet för att hedra amerikas soldater och alla andra som känar sitt land. Jag var bara glad att jag slapp skola. Sovmorgon, sexandthecity och städning. Dagen innan cykla jag och Salome runt hela San Ramon för att hitta en skola. Sluta med att jag ramla av cykeln en 3 ggr, så jag är helt blåmärkig över hela kroppen och har sår överallt. Efter det hämta Mark och Keller upp mig och körde mig till Youth2youth möte som är en antidrog klubb. Så otroligt slöna människor som är med där. Sen gick hela klanen och bowla och jag förlora ju som vanligt. Jag tror den bästa spelaren fick en sådär 140 poäng så min 30 var inget att skryta med. Skjuts hem och somna på soffan. Det känns som om man aldrig kommer längre än så.

Jag har också blivit totalt Amerikaniserad och gått upp några storlekar i kläder. Jag vart helt paff när jag testa kläder i omkländingsrummet. Så jag sitter och funderar på olika träningsformer. TKW och Kickbox är på dagar jag inte kan och gymmet är sååååå tråkigt att gå till. What to do? Jag är så jääävla lat också hatar att sporta. Jag gillar dock  volleyboll och tennis. Hmm... På våren ska jag göra Track and Field vilket är friidrott. Då är det träning varje dag efter skolan.

Idag, 13 november, är det 3 månader sedan jag åkte iväg. Tiden har gått så otroligt fort.
Dessa tre första månader har varit jättesvåra. Det var svårt att slita sig ifrån vänner och familj samtidigt som jag måste försöka lära mig en helt ny kultur och leva med en ny familj. Det kan vara något av det svåraste jag har gort i mitt liv. Idag kände jag att det svåra var över. Men jag tror jag lärde mig så hinla mycket och mitt självfötroende har förstärkt jätteycket och jag älskar det här nu. Jag har många bra vänner, underbar bror, en rolig familj och har kommit in i det amerikanska livet. Jag trivs så himla mycket just nu och jag vill nästan aldrig åka härifån. Förutom mina vänner och familj har jag inget jag ser fram emot att komma tillbaka till. Okej kanske den svenska sommaren som består av regn och någrs soldagar. Men jag gillar känslan av att äta kanebullar och dirck saft. Känns som att jag är liten igen.

Fan tiden kommer gå så fort och det känns som att jag har ådstakommit ungefär ingenting. Inget mer sitta hemma och glo, jag ska fan ut och göra supermycket saker!

Hoppas ni i Sverige har det lika bra som jag ahr det här!!

Puss och kraam


Another Sunday morning call...

Hejhej!

Idag är det söndag och helgen börjar lida mot sitt slut. Ser inte fram emot skolan men vi har en ledig dag på onsdag eftersom det är veteranernas dag som firas stort runt om i hela landet. På tisdag kväll ska jag först på en BBQ fest med min gay-straight-alliance club och sen ska jag till ett yout-to-youth evenemang. Det är en anti-drog klubb och jag vet egentligen inte vad vi ska göra men det lät roligt.

Igår åkte fmiljen till Cool. Vi stanna ett tag på IKEA och det kan varit den bästa studen i mitt liv. Jag kände mig verkligen hemma. Vi köpte Ballerina kakor, Paradis, Peppkarkakor, Julmust, Kexchoklad och världens underbaraste tofflor. Sen en massa presenter till Logan. Vi ska dit före jul och köpa svenska kötbullar, men jag undrar hu svenska de egentligen är, och mycket mer jlmust och shoppa loss på deras matavdelning. Sen var det vidare till Cool där Lances pappa och styvmamma bor. De var supertrevliga och det levde i et jättefint område som påminde mig om Sverige. De hade en häst så nu har jag klappat en häst för första gången i mitt liv, eller vad jag kan komma ihåg. Jag var livrädd. Sen kolla vi på Saving Private Ryan och åt Tacos. Åkte hem och kolla på The Mist och prata lite med Logan och hans vänner.

Igår gick ju som ni kanske vet Hälso Reformen igenom. Och vilket liv det vart. "Amerika kommer bli ett scoialistiskt land" "Barak Obama är en kommunist" "USA kommer gå under". Jag satt bara och skratta när jag hörde allt detta. Jag tror USA har en lååååång väg att gå innan det blir scocialistisk och det kommer det aldrig bli. Jag förklara hur det var i Sverige och det verkade som de vart skräckslagna. Gud USA vet ingenting om scocialism. De borde ta en titt på Europas politik så de kan lugna ner sig. Jag tyckte allt var så himla roligt att höra på för de hetsade upp sig över något som jag tror kommer bli bättre för Amerikanarna och som verkligen inte kommer leda till en scocialism.

Allt från min tror jag.

Hörde Scritti Politti igår på radion när man körde hem. Älskar USA och alla deras olika radiokanalaer.

Puss och Kram

Sveejs!!

Ligger nu inbäddad i min nybäddade säng, nyduschad och med rena kläder. Känns skönt att ha rena kläder för omväxlings skull. Alla i familjen tvättat sina egna kläder (vilket är american basis) och jag är ju en ooooootroligt lat människa så tvätten bli väll av en sisådär varannan vecka... Precis å det verkligen är brist på underkläder...

Ikväll hade jag middag med Julie och hennes familj. Guud, hennes familj kan vara den snällaste familjen och goaste familjen. Jag gillar verkligen dem. Jag, Julie och hennes värdfamilj satt och snacka om filmer speciellt "Ett päron till farsa" filmer vilket alltid påminner mig min faster och mina kusiner nere i Göteborg.
Sen satt jag och hennes lillasyster och rita och de var verkligen supertrevliga!

Nu får det väll vara lägg dags för min del men ha en strålande fredag Sverige!

Hej Pretzel

Sitter och ater en av mareikanarnas viktigare foda: Pretzels. Left overs from cooking class.

Had a pretty okey day a school. At history we had to present some Vaudeville acts at history. It was pretty fun to see everybodys little acts. Anyway, hade culinary arts and make wondeful pretzels. not because I did anything, me and Julie, the norwegian exchange student talked the whole time. She invited me to a dinnerthing toniiiaaght so thatt where ill be, gonna be fun !

Have to study before I go, and im super excited for tomorrow because that is when my new The Sims 3 is coming  :D then going to Dereks girfriend Ayi and just haniging out. Saturday im going to the town of Cool. Yep, its actually speld that way. Lances dad and stephmum lives up there and they have gigant house and its like a gated community and its gonna be superfun. Sunday nothing special, haning out at home then getting coffe with Andy, long time, no see.



"To dream of the person you want to be is to waste the person you are"


Förvirrad caroline på jakt efter julklappar, recept, luciatåg och advile.

Sjuk dag: 2.
På bättringsvägen. Ingen feber !

Kanske det inte var influensan eftersom jag var sjuk i 2 dagar... Hmm kanske bara en vanlig förkylning eller något annat virus. Fast ledvärk, halsont och vädlig trötthet är fo rtfarande kvar. Men jag ska erövra skolan imorgon!!

Hänt idag:
1. Chattat med mycket vänner från Sverige plus min älskade syster. Ska ta och ringa henne i dagarna.
2. Kollat på 3 avsnitt av Psych.
3. Försökt hitta Svenska evenemang i SF typ som lucia mm.
4. Julklappar till min familj...Ahhh.... Jag vet bara att jag ska köpa en vattenkokare för det har de ingen här och de använder mikron och av någon anledning är inte mikrat vatten lika gott som kokat. Några tips?
5. Julrecept, ska börja baka.
6. Sovit 1 timma eller 2.

Blir hela tiden förvånad över Amerikanarnas support av service. De gillar att få sina saker fixade medan de dricker sitt morgonkaffe på Starbucks och läser tidningen. Är detta ett tecken på lathet? Eller har de lärt sig att det alltid kommer vara någon annan som kommer fixa det åt dig. Det är kanske så de gillar det? Jobba hårt och någon annan fixar mina saker. Men vilka enorma stora summor pengar som går till spillo. Återstår att se.

Svar Regitze:
Jag vet inte hur mycket det kostar att ringa till USA, vet bara att det är mycket. Jag gjorde en research och kom fram till absolut ingenting för inga företag visar hur mycket det kostar. Kan väll föreställa mig att det är från 5-10 kr i minuten om du inte har något utlandspecial. 



"Life isn’t what you want it to be, it’s what you make it become."

Anthony Ryan


Influensa?

Idag ligger jag hemma och är sjuk. Väldigt kul. Nej. Jag tror jag lyckats dra på mig influensan. Inte svininfluensan hoppas jag. Fast det gör inte så mycket eftersom alla jag känner har väll haft svininfluensan och de klarade sig ur den. Jag visste redan igår att jag inte mådde bra, så det är no suprise. Har ont i hela kroppen, feber och huvudvärk. Ska försöka plugga nu, men har inte så mycket eftersom det första kvartalet tog slut förra veckan. Alltså har vi alla som går i skolan klarat av 25% av detta skolår. Only 75% more to go!

Svar till pappa:
Pappret som syns på bilden är en text jag skrivit. Den handlar om hur jag inte får shoppa upp mina pengar och varför det är onödigt att jag slösar pengar på kläder och skor jag inte behöver. Och det har hjälpt! Pappret under är en lista på hur många filmer jag har sett sedan jag kom hit.


Hoppas ni har det bättre än mig i Sverige!
Puss

5kg fater and huge pile of candy is waiting for me.. Excited!

Heeejsan. Min hjärna har börjat byta till engelska på heltid nu, så ibland är det enklare att skriva på engelska...

Ibland när jag har tråikigt (typ som de felsta av mina söndagar då ja bara ligger hemma, gör läxor, äter mat, kollar Psych) brukar jag gå in på Aftonbaldet.se. Idag såg jag till min förskräck att AIK vann Allsvenskan. Jaha. Så nu vann dem igen. KUL! Jag är inte en trogen fotbollsfantast men om det är ett lag som jag INTE ville skulle vinna var det just AIK. Men kanske gör det inte så mycket eftersom jag är i USA för året så man slipper höra hur mycket bättre AIK är än Hammarby.... Tur det, kommer väll lagom hem till uppehållet av allsvenskan.

Hursomhelst. Igår var det Halloween, I was HOT!! Har en bild nedanför på min Halloween Outfit, plus mitt stökiga rum, men vi behöver inte gå in på den delen... Åkte hem till Jenny där Sara (kan vi ju låtsas att hon heter), Deena och hennes syster, Elizabeth och Leah var. Vi kolla på Old School Halloween Filmer och Twiches och grejer. Det var väll helt okej. Jag och vad-hon-nu-än-heter gick Trick or Treat och fick ihop sååå himla mycket godis och det känns som att det aldrig kommer ta slut. Sen ägnade jag en timma eller så för att läsa Jennys Pelle Svanslös-böcker och Ludde-böcker. Jag har inte ätit riktigt mat på hela dagen men andå så känns det som min mage kommer explodera vilken sekund som helst.

Igår hade jag en riktigt telefonpratardag prata med papi ett tag och sedan med Estelle och Josefin i typ 1 timma. Jättekul att höra röster från Sverige. Ägnade en stor del till att göra mig i ordning och sen åka till Jenny.



Min snygga Greta outfit. Jag vet att mitt rum måste städas!

Pusss

Halloween

Tonight is the night of Halloween. Im going to Jennys house on a Halloween party and its gonna be nice!!

Yeasterday i went to Dereks new girlfriends house with Keller. It was alot of people there and my english was the best! We watched Midnight Meat Train, and it was redicilous. Worst movie ever, alltought unbeliveble funny. Mabye because me and Josh, Leah and Keller made fun of the whole thing. Anyway went to Taco Bell for the first time of this vist and i ordered the biggest meal on the menu. Delicious. Also tried the new Black Taco, which tasted like skunk. Who puts majionasie in a Taco?

Anyway, today I had a Psych Marathon. Best show, EVER Watched like 7 episodes of Psych, had to stop though because the CD was destroyed and I had to get ready for the party. Im gonna be Greta, in Hans och Greta. Yes best costume ever. Not. any way haave to go update tomnorrow with pictures I hope...

Puss
Greta

RSS 2.0