Jag vill bada.

Hej manniskor!

Jag ar otroligt trott. Jag menar hemskt trott och det ar bara lordag. Anledning: 41 grader celcius. Jag ute hela dagen, i solen och i svart linne. Poolen ar for kall att bada i, det ar verkligen jattekallt och jag fattar inte varfor.

Under veckan som gatt har det vall inte hant sa mycket.Umgatts med vanner och hade et litet aventyr ar jag och Derek skulle ta oss till the mall. Tog oss 3 timmar fran skolan till gallerian med bussen. Igar sa gick jag hem till Jenny efter skolan och prata svenska. Hennes foraldrar ar fran Sverige, och det var verklign jattekonstigt att byta fran Engelska till svenska. Hursomhelst bjode mamman pa mat och daim, vilket var undebart!! AAAH ska aka till IKEA och kopa massa med svenska mat snart! Efter det jag, Jenny, Elizabeth och nara andra pa the football game i skolan. Det var superkul att ga med dem eftersom det ar  verkligen underbart roliga. Matchen var superspannade eftersom motstanadrna ledde med 22-21 och i sista 40 sek sa gjorde vi Touchdown och vann ! Later sakert jattetrist for er men det var superroligt :)

Idag sa var jag och familjen pa en renessans festival. Det var ganska roligt eftersom verkligen alla gick in for det. Folk var utkladda  och pratade med gammal britisk accent och halsa pa varandra med "My lord" och "My lady". Vid ett tillfalle vart jag anklagad som losaktig av Puritanerna (jattereligosa manniskor pa den tiden, eller fore...) for att jag inte doljde mina ben och har och hade flip flops :) Derek skulle hamna i helvettet for att han tydligen var coolare an dem. Sen hade de knights som hade fights med svard och grejer. Efter det at jag mina forsta glass i USA, akte hem foroskte bada i poolen och snacka med Andrea om kyrkan imorgon. Jag ska borja ga i kyrkan nar jag ar har for im getting involved. Nej men jag ska forsoka hinna med och gora sa mycket som mojligt och traffa sa mycket folk som mojligt och kyrkan ar nagot de flesta Amerikaner gar till sa man maste uppleva det. Min familj gar dock inte i kyrkan men jag ska ga med Andrea och hennes familj till en methodist curch, tror jag.....

Sen ska jag borja leta klader for Homecoming som ar i slutet av Oktober. Det ar en dans som varje High School har och det ar en jattestor grej for de har parader och man valjer Kung och Drotting och de gor speciellt t-shirts och grejer. Det verkar superkul och jag ska vara med och gora ett stort plaskast de ska ha pa ett av flaken.
(For ovrigt borjar min svenska grammatik ga ner och ner hela tiden och jag har verkligen jattesvart att skriva ratt, man far tanka 2 ggr).



Forra veckans Halloween shopping med Alyssa, my outfit for Halloween!! Nej jag ska vara flygvardinna !


Jag och Jenny.


Overlyckliga Jenny och Elizabeth efter var match som vi vann !! :D


Enligt dessa mannisor ska vi hamna i helvettet....

Puss och Kram nu ska jag ga och.... Sova, ata glass och sova!

en langfattad historik om ingenting...

Heeeej!!

Okeej sa dagens...

  • skamt: jag och kayleen pa en cyckel mitt i trafikhets bakom skolan. Jag skjutsa, och hon satt bak, jag skrek och hetsa pa svenska, hon dog av radsla nar vi krossa gatan dar bilarna har hets. Conclusion: underbart!
  • stalker: har fatt en freshmen stalker (tva ar yngre) som foljer efter mig.
  • hojdpunkt: middag pa en engelsk pub med familjen
  • vader: varme med inslag av hetta(35-40 grader)
  • misstag: jeans
  • inkop: min nya San Ramon Valley High School outfit!!
  • Ser fram emot den har helgen! Ikvall ar den match i skolan och imorrn ska vi till stranden. Kan dock inte skriva ftersom mina naglar ar for langa! Japp, its true! Dom har blivit jattelanga eftrsom jag slutat bita pa dem. Forlat DET var dagens skamt. Jag kommer aldrig sluta bita pa mina naglar. Bevis? Jag biter till och med pa mina fejknaglar jag fixade i onsdag.

    ALSKAR at allt ar sa billit har! En lunch kostar inte mer an 35 kr, en dator for ca: 3500 kr, convereskorna har jag hittat som billigast for 240 kr min kamera som kosta 2200 kr i sverige hitta jag for 1200 kr har, blev liiiiiite smatt sur dasr men det gick over nar jag hitta nyas Artic Monkeys skivan for 70 kr ! Har dock inte lyssnat pa den an sa jag tanker inte uttala mig vad jag tycker.

    Imorrn ska familjen till stranden. Griffin ska skeppas ivag till collage som lite i Santa Cruz vilket ar pa kusten. Planerar pa att inforskaffa mig en bikini! Har fatt mitt nya kort nu som jag hoppas funkar...... Om inte kommer jag fa ett seriost utbrott.


    Pa sondag ska jag ha min efterlangtade lunch med Andy, min fadder. Har inte traffat honom pa ca 3 veckor, fick tyvarr inte chansen att gora det forra helgen. jag har mycket at prata med honom om :). Efter det ska jag traffa Andreah och Kayleen och hennes pojkvan, som hon mer anser att hon sitter barnvakt at for hon vill egentligen inte vara tillsammans med honoim. Hon tycker nog mer synd om honom. Hursomhelst, detta ar super trakigt for er for ni har ingen aning vad jag pratar om eller vem jag pratar om.

    Nasta vecka borjar TWK och gym, hardtraning ar pagang, ovar min splits varje dag och jag blir battre och battre for varje dag!!

     
    Fran kvallens match

     


    Min nya superheta San Ramon Valley Outfit for endats 25 dollar (175 kr)jag tycker iaf det ar ratt billigt for seatpants och en t-shirt :)






    Lovade Estelle nagra bilder fran skolan. Som jag sa pa telefonen: Klassrummen ar i baracker! De sma dorrarna man ser ar inganen till klassrummen. Tyvarr verkar ingen fatta "Vilken president bor i en Barack"-skamtet har. Tydligen ar  oversattningen for barack-barack.... Hmmm.....

    Folk klagar har pa att snart kommer allting bli gratis eftersom skatterna kommer hojas och folk kommer fa gratis sjukvard. Haha samtidigt laser jag i Svenska tidningar hur ungdomar vill ha hogre studiebidrag. Jag blev chockad nar jag sag det, vi ska faan var glada over att vi ens har ett, for tro mig har ar det ingen foralder som ger en pengar isatllet for studiebidrag, har JOBBAR folk faktiskt, precis som det ar i den verkliga varlden utanfor Sverige(landet dar vi forlitar oss pa bidrag). Barack Obama ar kommunist i vissa Amerikaners ogon. Det enda jag tanker pa ar att han vill gora detta land mer likt ett land som Sverige. Om de kallar HONOM kommunist, undra vad de tanker om Sveriges politik....

    Okej, slutpratat om mitt tjafs, nu ska jag spans en dator , satta pa en film och sova !

    Upp tidigt imorgon!

    Godnatt ! Eller godmorgon?


    Om jag anda hade alla pengar i varlden....

    SKULLE JAG KOPA THE KILLERS!!!!

    Efter igar har jag varit gaaalen!! konserten var sa bra och nar de borja sepla Mr. Brightside, saklart, sa blev jag heeeeeeelt galen!! Bandet vet verkligen hur man gor en konsert GRYM!!  Den vildaste av oss alla var Lance som stog och hoppa och dansa och sjong och skrek for fullt! Det var sa otroilgt roligt att se!

    Jag ser verkligen nya sidor av den har familjen hela tiden! Och jag gillar dem bara mer och mer for varje dag. De ar verkligen inte alls som jag trodde de var nar jag motte dem for forsta gangen en manad sen.

    Glomde saklart hela min vaska hemma och jag har insett att jag kan inet overleva utan den numera. Dar hade jag min kamera och mina pengar. Sa nodlosningen var Dereks mobil, laddar upp inte allt for bra bilder och videoklipp senare!!



    Efter igar tillhor de numera # 1 av mina favoritband!!!

    Hemlangtan, pepsi, burritos och Taekwando

    Hej gott folk!!!!!!!!!! Idag  mar jag bara underbart!!! Det finns ingen sarkasm att kanna eftersom jag INTE ar ironisk!

    Nu har jag varit har i en manad(minus 3 dagar) och det rullar pa. Jag gar runt och ar ett emotionellt vrak, men annars ar det fint. Jag borjar fa hemlangtan nu och det var det jag hade vantat mig, fast jag trodde det skulle vara annorlunda, men hey, det blir aldrig som man tankt sig! Jag forsoker halla de posetiva tankarna uppe och forsoker sysselsatta mig med saker och ting!! Som att ata, eftersom det ar vad jag gor nar jag ar ledsen, haha sorligt men sant. Jag ska ocksa borja Tae Kwon Do kurser nasta vecka (7 dagar i veckan om jag nu sa vill) sa jag haller formen, sen planerar jag pa att borja ga pa gym tillsammans med Derek eftersom vi ar bada lika daliga pa att peppa oss sjalva sa ska vi peppa varandra istallet. Sen planerar jag att ga med i skolans Volleyboll team om jag anses cool nog for att vara med. Jag ska forsoka charma mig in med mitt "hej jag ar fran Sverige" talk!


    Jag ser valdigt mycket fram emot helgen. Jag, Lance och Derek ska pa KILLERS :D!!!!! ska antligen fa se mitt favoritband !!
    Pa fredag ser det ut som att jag ska sova hos Andrea, och hon ar faktiskt inte sa farlig som jag trodde. Vi ska upp tidigt den morgonen for att jag ska kolla pa nar hon springer ett lopp, hon springer cross cuntry for skolan som ar en jattestor grej har. Det ar bara att man springer langdistans. Sa jag har lovat att jag ska sta och peppa henne!!!
    Pa sondag ska jag soka trost hos min fadder och ta en fika med honom, ska fa hora om hans historier om nar han akte till Spanien i ett ar och hur han hade det!

    Tank ALLTID posetivt !!

    PUSS OCH KRAM!!

    Sondag kvall!

    Jag alskar att bo i ett hus med tre killar!!!!!!! Im fealing some extra manness tonight!!! Logan ar hemma fran collage och han, Sam och Derek har under de 3 senaste timmarna sysselsatt sig med TV-spel. Halo 3 online, narmare bestamt. Det ar saaa intensivt!!!

    I fredags sa gick jag, Derek och Keller pa en american football game ! Jag har forstod inget av vad som pagick men det galler att spela med och jag mer eller mindre skrek och heja under hela matchen och jag hade skitroligt. Keller, en av Dereks vanner kan vara en av den mest roliga personer jag kanner! Keller ar ungefar som den laskiga killen som star i hornet pa varje fest och spanar over alla andra och pratar inte med nagan, och nar man val pratar med honom ar han den sjukaste personen du nagonsin pratat med som drar valdigt olampliga skamt, men han ar sa javla klockren. Och han var vard att beratta om... '

    I Lordags var jag, Griffin, Shelly och Lance pa en konstfestival vilket var helt okej. Vi lyssna pa nagra band fran 80-talet och sag all underbar konst..! Vi gick mest runt och gjorde ingenting. Lance stog och dansa, det var ungefar allt som hande.

    Hursomhelst far jag se vad jag ska gora imorgon, kanske aker till gallerian med Derek eller aker hem till Andrea, men har inte lust att gora det, eller sa traffar jag Alyssa och aker och gor nagat med henne om hon inte har vant sig emot mig totalt. Ni har absoult ingen aning om vad jag pratar om och jag svamlar bara eftersom det ar forsent for mig och borde egentligen ga och sussa i min STORA sang, som ar valdigt mjuk och skon. Jag vill hoppa i den. Nu ska jag lyssna pa Adolphson och falck-Mer jul, for det finns ingen lat som gor mig pa battre humor, MGMT-Eleectric Feel, lever ocksa upp till den nivan.


    Alskade den har ungen, han kom fram och dansade for oss for 25 cents, han ar nasta Michael Jackson saaa himla cool!


    Fran Matchen, det ar cheerleaders, maskot och hela packet!






    Derek, jag och Keller....








    Shelly och Griffin pa artfestival.


    Andrea och Kylee som forvrigt vill kla ut sig som fjarilar pa Halloween i skolan. Vi ska ansiktsmala oss och ha vingar och balettkjolar och vita tights!!!

    Under tiden da jag skrivit detta inlagg vilket har tagit mig ca en halvtimma, stangdes Xboxen av och Logan och Sam flippade ut totalt. Som sagt saaaaaaa intensivt!!!!


    Puss och Kram gott folk, hoppas ni hade en lika intressan helg som jag!!


    bilderrrrrrrr


    Detta ar vardfamiljens underbara hus.



    Gatan jag bor pa



    Taz, en av hundarna



    Garage



    Mitt rum



    Rummet jag spenderar de flesta av mina dagar med intesivt nintendo 97 Mario Kart-spelande.



    Tragarden samt Dereks hus.



    Kok + Matstalle



    Vardagsrum( dar ingen vistas i)

    Det var det mesta av huset, det finns en vaning till med tva sovrum, men jag ar aldrig dar uppe.

    Ikvall ska jag for forsta gangen attend an Amerocan football Game med Derek och hans van Keller. Ska ta MASSVIS med foton som jag senare ska lagga upp! Eftersom det ar Labour Day Weekend sa har jag 3 dagars ledighet vilket ar sooooft, sa pa sondag ska formodligen jag och tva tjejer fran skolan, Andrea och Kylee, aka till San Fran och shoppa, och det brorpa om jag far mitt kort att funka, annars far jag vall var peronal bagholder...

    Imorgon ska jag och familjen ga pa nagon konstfestival vilket jag inte vet nagot om men far vall se med egna ogon imorgon !

    Ha det bast tills vidare,
    Puss och Kram!

    Helt vanlig innehallslos dag.

    Gott folk! Jag lider av Diet Pepsi beroende!!!

    Sa efter nagra dagar i skolan maste jag saga att jag tycker om detta skolsystem 100 ggr battre an Sverige. For det forsta valjer man sin egna amnen och eftersom varje klass ar 45/55 min langa sa blir man inte lika skoltrott. Sen finns det sa mycker roligare amnen an i Sverige. Enda minus ar at de ar 100 ggr mer strikatre har. T.ex.  kommer man forsent 2 ganger sa raknas det som en lektions skolk, har man 2 lektioners skolk blir man dirket underkand i amnet. Efetrsom jag ar The Master pa att komma forsent sa blir detta ett tufft roligt ar for mig! Ett annat exempel: 3 tjejer var fulla i skolan, det vart saklart pakommna sa polisen fick komma till skolan och nu har de varit avstangda i 3 dagar.... Fast marijuana verkar mycket mer accepterat har, sag senast idag en kille roka det pa skolparkeringen. Dom dealar ganska oppet med det ocksa och brukar sitta och roka pa bakom skolan. Sa det ar inte mycket mer annorlunda sen 70-talet, och jag ar inte dum nog att jag skulle umgas med dessa manniskor eller gora nagat sant.

    Annars flyter de pa ratt fin nar det kommer till att hitta vanner, fast vissa personer vet man inte vart man har dem, ena dagen kan de vara varldens gulligaste och andra dagen kan de ignorera en totalt, men jag har fatt mina "trogna" vanner eller hur jag ska kalla dem, som jag ater lunch med och umgas med ibland efter skolan.  Jag borjar ocksa komma in i den "sociala" delen, borjar sakta men saker forsta nar ALLA pratar i mun pa varandra och ALLA ar overexalterade. Kommer nog vara lika exalterad om allting nar jag kommer tillbaka, jag tycker iof att de ar jattegulligt :)

    Ikvall ska jag fa traffa min fadder och prata om smatt och gott som hur jag mar och hur jag trivs i familjen och hur det gar i skolan och blablabla.

    Eftersom jag har dans varje dag i skolan kommer jag INTE bli fet, och jag kommer bli rikitgt vig, vi over just nu pa att ga ner i spilt och spagat sa vi blir flexibla och smidga, vi tranar ocksa pa hur man gar... jag trodde jag larde mig det nar jag var 2...?




    Jag hittade photoshop pa datorn!! Men misslyckades totalt med att  anvanda det sa jag tog min flykt till gamla hederliga paint som jag faktiskt forstar mig pa :) En av dessa dagar ska jag lara mig att anvanda det, och da kan jag flasha med coola bilder, men inte idag, jag ska luta mig tillbaka med en pepsi eller rootbear och se hur Mona !

    I nasta inlagg kan jag fotografera runt hela huset sa ni far en bild av hur jag lever, men tank er Desperate Housewife-omrade, sa ser mitt omrade ut pa ett ungefar. Sooooo american!


    Ha det bast till vidare min kara familj och vanner!

    RSS 2.0