Söndag..

börja med att jag var strålande humör!
Derek och jag gjorde frukost tillsammans och sen kollade jag en bit på filmen Coraline- det många av Dereks vänner trodde jag hette i början av mitt år.
Detta är 2010 OS logon och eftersom den är i London passar ju den perfekt:
Nu väntar jag på samtal från mamma och sen göra läxor!

Saturday night in San Ramon...

kan vara otroligt roligt!!!
Ikväll hade jag nog en av den bästa kvällen sedan jag kom hit. Katy kom och hämta mig runt kl. 20.00 och vi åkte och träffa hennes kille Steveo och massor av hans vänner. Sedan drog vi vidare till en av deras vänners hus och socialisera oss och hade roligt. Jag träffade också många människor från min förra skola SRV som jag inte sett på eeeevigheter men det var kul att träffa dem igen och de var så gulliga! Jag vet inte varför jag hade roligt men på ett sätt var det bara så lyckat. Otroligt kul hade jag och jag älskar Katy, hon är så jävla rolig och en kickass friend!


Bilder från en stillsam dag på jullovet.

STÄDAR!!

Guuud. Håller på att rensa upp min garderob just nu så i brist på att packa ner "vinterkläder" såsom skor, jackor och kläder jag inte längre använder, lägger jag undan dem i min resväska för nu tills jag vet vad jag ska göra med dem. Hursomhelst, med kläder jag inte längre använder är jag på god väg att fylla upp hela resväskan. Mamma får nog vara beredd på att ta hem en hel del kläder annars kan vi tala om övervikt på planet hem.
Har städat idag... Eller ahh.. efter jag skypa med Regitze i 3 h och efter jag kollade på Saw 6 och efter jag bara skulle göra massa saker. Och nu är det kväll och vill inte ägna den till städning! Nejnej jag och Katy ska hitta på något roligt!

Lördag morgons sysselsättning

Hallå!

Det är lördag morgon här och jag mår bra! Idag vet jag inte vad jag ska göra men det återstår att se. jag klickade in mig på aftonbladet imorse och såg att jordbävning har drabba Chile. Jag blev fort intresserad av jordbävningar och klickade mig vidare in på Wikipedia.
Visste ni att om en jordbävning med en styrka över 12 på skalan skulle inträffa kommer hela jorden slitas i stycken? Liten Fun Fact of the Day.

Hoppas ni mår på samma strålande humör som jag är på! Nu ska jag äta frukost och inleda en skype konversation med snyggingen Regitze!

I love my friends

Denna av alla veckor är jag superglad över att jag har alla ina vänner so väntar på ig back home, vad skulle jag gjort utan er mina fina människor?




Anna, jag och Rebecca denna sommar, lite Charlis Angels Style.

Jag och Sööööta Regtize plus Regitzes pojkvän John är med på ett hörn där!


Mathilda och jag för lääängesedan.

Jag, Anna och Mathilda denna sommar på Annas land, miss it!



Skolavslutningen till 7:e klass. Mathilda, Josefin, Estelle, jag och Anna.

9:an avslutningsfest. Gabbie, Regitze,Elina, Simon, jag, Emma och Natha.

In (S)pain. Jag och Rebecca in älskling.

Rebeccas tjejmiddag för längesen, Estelle & Moi.

Skärgården med gullungen, Madeleine och mina ben.

Skype vänner har också kul! Jag och Linus posa lite snyggt inför webbkameran.


Slängde in en bild på pappa som jag hitta precis, I love you papi!

Ser fram emot denna sommar som kommer nu och vi kommer ha jätteroligt tillsammans. Jag längtar supermycket!!

Äntligen fredag!

Denna vecka, som de flesta andra veckor gick jättefort.
Har väll delvis med att gör med en viss drama mellan vänner och andra saker, men det är bra nu!!

Jag vet inte vad planerna är för ikväll. Julie ville gå på bio och se Dear John, jag är dock inte så jätte intresserad av denna typ av filmer och skulle mycket heller vilja se Shutter Island med Leo DiCaprio.
Sen bjöd Katy in mig på en släktfest de ska ha på en mexikansk resturang och eftersom jag är otroligt sugen på mexikansk mat just nu kännde det väldigt invigande. Men man får se.

Det spöregna här just nu. Bay Area området har drabbats av en storm denna helg men man överlever. Det är inte som om vi har -20 grader och 1m snö. Jag kan ju bara säga tur att jag inte får delta i friidrotten nu för de tränar utomhus trots regn.



Bild på mig och Katy från hennes konfirmation, vi försökte göra bilden mexikansk med en palmträd...

Onsdag

Hej Hallå!

Inte så mycket har hänt men samtidigt känns det som att allt bara svept förbi i en storm. Konstigt känsla.
Jag sitter hemma just nu efter skolan, det känns som en evighet sen man gjorde det. Jag har varit på Friidrott varje dag, men igår så bestämmde fick jag veta att jag inte lämnat in rätta papper så jag fick inte ens vara ute på fältet och träna. Samtidigt vet jag inte om jag ska fortsätta eftersom det kommer tillkomma ett summa pengar och jag vill hålla på Bikram yoga så har jag inte råd. Samtidigt tyckte jag inte om det så mycket.
Jag ska istället ta söta Rebeccas råd och börja jogga, eller i alla fall följa med på hikes med hundarna, för det är riktigt bra exercise att gå i skogen. Katy prata också om att börja gå på hike/jogging uppe i bergen.

För det mesta flyter allting på. Det börjar lida mor vår här med att träden knoppar och det är ljust ute. Känns skönt och snart kommer mamma, bara en månad kvar. Längtar otroligt mycket!

Helg

Hejhej!!
Min helg ska/har varit mycket rolig.

Igår kom Julie hem till mig och vi kolla på Secret life of Bees, inte någon höjdare men ganska gullig. Efter det var hon tvungena att åka hem och när hon gick kom Griffin kompis Jenny hit, och vi åkte till In and Out Burgers tillsammans med Sam och Chase. Sen kom vi hem hit och kolla på filmen The Wicker Man, som kan vara en av de mest patetiska filmer genom tiderna (efter The Happening) men det var hela poängen med att kolla på filmen, vi skulle göra narr av den. Tyvärr typ slockna jag helt runt kl 1 och gick och la mig istället.

Idag ska jag åka och träffa Julie på Target för att inhandla lite smått och gott som en födelsedags present till hennes lillasyster Siena (som av någon anlednin inte gillar mig) eftersom de bjöd in mig till hennes Sweet 16! Middag på resturang, äta tårta hos the Gerberts och sen midnight bowling och sleepover, ska bli ganska kul, men somsagt hon tycker inte om mig något vidare så jag får se hur allt löser sig.


Söta lilla Alice när vi besökte In and Out för läääääängesedan!

Back to school

Idag vare tillbaka till skolan, kändes lite havlsegt men det funka...

Efter skolan dock så bestämmde jag mig för att gå till Target och inköpa min länge efterlängtade träningsoutfit. Target är en affär som har ALLT(om ni hört talats om Wal Mart vet ni vad jag snackar om men Target är för de rikare) och det är billigt. Så nu har jag allt: nya jogginbyxor, sporttröja som är rosa, Sport BH och en tränings tjocktröja för det blir svinkallt när man är ute och hoppar längdhopp, för det är det jag kommer göra i friidrott. Hursomhelst det var nästan löjligt billigt att köpa allt detta som ändå var från märket Champion(nu har jag dock inte koll på vilken "status" detta märke har men jag BRYR mig inte).

När jag gick till Target överhörde jag hur två kvinnor pratade, men inte på vilket språk som helst utan Bulgariska. Självklart brast jag ut i ett lyckorus(det är alltid kul att träffa sina "egna" på främmande ställen) hursomhelst så börja jag prata med dem. Eller aa... Jag tror inte de fatta så mycket för det är nästan skamligt hur dålig min Bulgariska har blivit, men det jag tyckte var roligt var hur dessa två var glada och ändå nickade och tyckte det var roligt att jag hade en Bulgarisk mamma som lärt mig bulgariska och tillskillnad från svenskorna var dessa öppna på ett sätt. Men somsagt min Bulgariska var jättedålig och jag var så exhalterad så jag fick knappt fram några riktiga meningar, och sen hade jag lite brottom så jag skynda därifrån. De måste ju ha tyckt att jag är den knäppaste personen i världen men jag bryr mig inte så mycket, det skulle ju inte direkt vara en första.

Nu har jag pluggat klart och är fortfarande på Florida tid vilket är sköööönt, för man blir lagom trött runt kl 20.00 och somnar kl 21.30 och det gör en riktigt pigg på morgonen! Hoppas jag kommer in i denna rytm för jag behöver verkligen gå och lägga mig tidigare än vad jag gör, jag kommer upp 10 min innan jag måste gå hemifrån på mornarna med min gamla sovtid.



Random bilder från planet och mig i min nya träningsoutfiiiiiitt.


...

Jag tänkte lite...
Att en syn på en människa kan bara ändras på några få korta sekunder, trots att man känner den utan och innan. Det är ingen dålig förändring, bara konstigt för att man inte alls trodde detta om personen så man blir mest förvånad och överaskad. Men jag tänkte, att det finns personer som inte accepterar eller tycker det är helkonstigt då blir ju förändringen dålig, fast egentligen är personen den samma för han förändras ju inte han själv på några få korta sekunder, eller hur?
Fast nu vet jag iallafall varför han springer på toa så fort vi ska äta....

BILDER


Jag på South Beach strand och försöker få med byggnader. Riktigt blåsigt.


En liten tjej sprang runt med ett tiotal fjärliar på sina händer


En landa på Derek


Jag matar fåglarna i paradiset


Alligatorer steker i solen


Jag och Derek var lite fräcka och klppa en bebis


One big happy family



Next chirstmas card?

Florida, i lång korthet

Dag 1: Anländer i Miami, äter på en mexikansk restaurang(åååh vad jag kommer sakna dem) och checkar in på vårt niceass hotell.
Dag 2: Jag och Derek vaknar upp, Shelly och Lance är redan försvunna, vi går runt i hela South Beach och provar kläder och massa annat. Går till hotellet, sätter oss i hotellets  jacuzzi i ca. 2 timmar och jag pratar med en ryss som tyckte det var roligt att jag kunde Bulgariska (okej mamma något fick jag väll ut av att slava mig till Bulgariskalektioner). Jag sätter på mig mina högklackade skor-MYCKET efterlängtade- och sen drar vi ut och gör South Beach vilt! Nja.. inte ritkigt. Vi promenera runt och precis när vi kommer in på en restaurang ÖSER regnet ner och slår ut strömmen. Inget mat där inte springer ut i regnet och hittar en mysig itaiensk restaurang.
Dag 3: Börjar morgonen med att titta på ett dokumentär program om natur/städer i norra europa. Lite kul för Shelly och Lance fick se äkta svenska röda villor och hur folk bor ute i Skärgården och hur Stockholm såg ut(hade inzoomning på Långholms badet och kunde inte undvika att skrika: OMG!!! I GO THERE EVERY SUMMER!)
Bilresa, stop på fjärilsparadis och fick hålla i fåglar och mata dem, jätteroligt!
Kom till Cape Coral där Shellys föräldrar bor. Restaurang och OS.
Dag 4: Öppet hus, båttur, till hotell för att träffa släkten, tillbaka till huset, OS!!!!

Dag 5: Börjar dagen med att åka till Thomas Edison och Henry Fords vinterhus. Det var mycket intressant och de hade bil utställningar och massa med Edisons uppfinningar plus att man fick se deras hus och den ENORMA trädgården (Både Edison och hans fru var mycket intresserade av botanik och växter). När vi kom hem började det roliga.
Jag träffa Shellys bror, uncle Jim. Hur beskriver man honom? AMERIKAN. Den idylliska amerikanen. Tjock, högljud, gapig, skämtsam och äter all the time och röker såklart. Självklart kalla han sina föräldrar för ma' and pa'. Nej men riktig rolig var han mycket glad att jag träffa honom. 'Sen åkte vi till en Alligator Zoo och såg vad Florida har för djur typ som panter och björnar och såklart, Alligatorer samt ett fåtal krokodiler (de hade dock bara 2 kvar av de 13 eftersom denna kvinna och man dödade alla sina hot mot deras älskade).

Dag 6: Upp och hoppa kl.7 för att gå ut på "shelling" vilket är att leta snäckor i sanden på stranden. Åkte efter det och åt frukost och sen åkte vi till Fort Lauderdale för en promenad och letandes efter souvinerer. Sen till hotellet där jag och Derek fick hoppa några staket till en massa andra hotell för att hitta en Jacuzzi efter poolen var för "kall". Pff. Hoppa lätt i showade off med mina Svenska gener.



Och till Linus kommentar om föregående inlägg. Om jag själv är en person som skriker sådär till folk och någon gjorde detsamma till mig är det väll ganska självklart att jag är glad och trevlig och posetiv? U see, makes sense :)

Fort Lauderdale happening

Jag, Shelly, Lance och Derek sitter på en resturans i Fort Lauderdale strax utanför Miami då jags er en ca. 10 tjejer mid tjocktröjor som det står Linköping på och jag blir ju överlycklig och vinkar och gapar och det ett tag innan de där svenska tjejerna insåg att det var dem jag skrek åt.
Jag: Haallå! Vänta! E ni från Sverige?
En av tjejerna: Eh aah.(kollar lagom snett på mig)
Jag: Men shiiit! Jag är från Sverige!!
Hon: Jaha?(fortfarande kollandes snett)
Jag: Asså jag är en utbytesstudent här i USA, och jaa... där är min värdfamilj och nu vill de ta en bild med er!
Hon: ehh..?
Shelly snappar en bild och pratar lite smått med tjejerna och frågar vad de gör här och blablabla. Simlag på tävling/semester i Miami i 3 veckor. Men det som jag vart jätteförvånad var över deras reaktion. De kunde inte bry sig mindre de var inte ens lite exalterade över att träffa en svensk på deras semester i USA(ärligt hur ofta träffar man svenskar i USA?). Men är det såhär svenskar är? Har jag förändrats eller var det bara dem som var ett undantag? För det är inte första gången jag stött på en svensk och fått reaktionen att jag måste vara den knäppaste de någonsin träffat. Nu säger jag inte att alla svenskar är så, lite halvdryga alltså, men om de är så, så vill jag inte komma hem. Jag antar att amerikanare har smittat av sig med deras konstant gladhet och exhalterande?

Jag tror jag befinner mig i Cort Coral nara Tampa

Hejsan!!

Sa igar eftermiddag anlande vi Rose och Phils hus har nagonstans i Florida, men jag ar inte saker vart. De var mycket trevligt och tog oss pa en svang runt staden och vi gick ut och at pizza pa en resturang i narheten. Det pratades och skrattades men nar vi kom hem sa tappa en av deras hund en nagel och slutade aldrig bloda. Han blodde sakert i 2 timmar innan vi fick tag pa en akut veterinar for kl var runt 23.00 och han blodde inte lite heller utan hela vardagsrums golvet var tackt med blodflackar. Stackars hund, men det sag inte ut som han led, han var mest glad. Efter det sa spendera vi kvallen med intensivt OS tittande.

Idag gick vi pa ett oppet hus har. Staden ar jattefin men den ar helt konstgjord. Sa staden ligger nara vattnet och de har byggt konstgjord land som sticker ut som fingrar ut i en kanal sa i prencip alla har vatten som en bakgard och en bat. Detta hus som vi sag var jattefint med en pool precis vid vattnet och enormt. De hade en ca 6 sovrum, 2 balkonger, 1 spelrum, kok och vardagsrum. Sen fanns det en altan med pool och poolbar. Assnyggt hus och overrsakande billigt. Denna stad som vi befinner oss i nu ar en av de stader som har drabbats hart av krisen och man marker det. Massa hus har star tomma och de ar nastan forfallna och tydligen har sa stjals det mycket saker fran dessa "overgivna" hus. Phil och Rose kopte t.ex. detta hus bara for ett ar sen for bara ca. 40 % av det normala priset.

Efter detta oppna hus tog vi oss en tur med baten i kanalen och sag alla underbart vackra och enorma hus, och fran den punkten visste jag att jag ska ta mig fan gifta mig stenrikt. Det behover inte finnas karlek, sa lange det finns pengar ar jag nojd, och sa lange mannen kan underhalla mig med skor far han stanna i mitt liv sa lange han vill.

Det roliga hade dock inte ens borjat pa dagen utan det var nar hela tjocka slakten kom. Sahar kan jag beskriva dem: AMERIKANER. Hogljuda, skrattandes, dricker hela tiden, historier att beratta och massa knasiga ideer de far for sig men jag gillar dem jattemycket och de var oooootroligt snalla. Vi var val en 12-13 personer i detta hus och saklart ville det veta ALLT om sverige. Ungefar ser min "beratta-om-sverige" rutin ut:
1. forst vill de veta vart jag bor och hur vadret ar
2. Hur skolsystemet ar annorlunda och hur kulturen ar annorlunda
3. Varfor jag ville aka pa ett utbytesar och hur jag vagade aka.
4. "Say something in Swedish pleaaaase!"

Det ar ungefar vad alla amerikanare vill veta jag har snart ett inovat tal har men det ar ju en del av upplevelsen!

Och sen pa kvallen hade vi aterigen en intensiv liten OS tvstund tyvarr fick inte var kara svenk en medalj i puckelpist men han var bra anda och det finns maga event som kvarstar man hoppas ju pa ett annat vurling Guld eller att svenskarna gor bra ifran sig i is hockey. Men vanta? nar blev jag sport intresserad....?

Miami part uno

Heeeej!!

Nu sitter jag har pa hotellets dator och roar mig lite. Det ar molnigt och blasigt idag sa det ar inget ligga ute och sola vader direkt. Hursomhelst.

Igar gick flygresan bra, tog en ca 5 timmar och planet var 1 timma forsenat men det var okej. Flygresan gick fortare an vad jag vantat och nar vi val var framme i Miami var de flesta passagerare pa planet en smula forvirrade da det inte fanns tillrackligt med skyltar sa vi gick runt i cirklar och upp och ner i rulltrappor innan vi tillslut hitta vart baggage. Sen aket vi till South Beach och at och runt 11 igar kvall checka vi in pa, formodligen finaste jag bott pa, hotellet precis vid stranden. Rummet ar jattefint och bara badrummet ar lika stort som mitt rum hemma i Solna.

Imorse Jag och Derek vakna upp och gick och at hamburgare till frukost. Det var de dyraste hamburgarna jag nagonsin atit men riktigt goda. Efter maten gick vi runt i massa affarer dar de hade mycket fina "italienska" och "franska" designade klader direkt fran Kina som var svindyra. Men vi hade det lagom syskon roligt. Vi tog en lang promenad och efter att mina fotter dog av utmattnign tog vi oss tillbaka till hotellet dar vi motte Shelly och Lance. Vi satt vid poolen och brainstorma Apps for Iphone for han ska namligen gora en sadan, och det fanns massa saker vi kom pa, eller ja.. Shelly gjorde.

Na Miami ar underbart. Vill aldrig aka hem, tyvarr aker vi imorgon eftermiddag till Tampa for att halsa pa Shellys foraldrar och syskon som jag ser fram emot. Jag vet inte hur det blir med internet och bloggupplag efetrsom jag inte vet om det finns nagon internet i Tampa. Men man far se, ett eller annat internet cafe far jag ta och hitta. Menjag kommer defenetivt tillbaka hit, om nagra ar nar jag fyllt 21 kanske.


Packning... va?

Nu sitter jag här hemma, framför datorn. Ensam i det stora tomma huset, som vanligt. Det verkar inte som att vi ska iväg alls, det finns ingen packningshysteri. För det första är ingen hemma och för det andra.... Ehhh. jag vet inte. Men det är typ ingen som bryr sig.

Hursomhelst. Kvällen har varit hyfsad för mig i alla fall, jag var hembjuden på middag hemma hos Katy. Där sedrverades det "svenska" köttbullar. Njaa, svenska var de väll inte men riktigt gott var det. Sen efter att ha pratat med hennes föräldrar lite om Florida, ytliga amerikaner och sommarplaner skjutsa Katy hem mig och till min förvåning var ingen hemma.

Jag har också varit på Track&Field idag! Asgrymt!! Jag hoppade höjdhopp idag och det var rätt roligt, man träffar alltid nya människor. Jag var dock inte på något höjdhoppande humör så jag och Jessica sprang ett varv runt fotbollsplanen(400m). Jag har varit på ett jättespringhumör på sista tiden och det enda stället jag vill springa på är på en springbana ni vet som är röd. Ganska ironiskt också eftersom jag knappt kan springa 3 varv runt för konditionen är så dålig men jag jobbar på den och snart ska jag kunna springa ett 10min MILE! AWESOME!

Nääää nu ska jag städa mitt rum och packa klart och torka min tvätt roliga kvällsplaner OH YEAH!

hmmm

Hallå! Efter många misslyckade försök av att lägga up en video på Derek när han sjunger en ganska rolig låt ger jag upp!

Men jag kan stolt meddela att jag har återförenats med gitarren och vi kanske inte är bästa vänner än men jag är påväg.



Han är mörkbrun och heter Benny. Nä nu måste jag fortsätta med tvätten min. "Att tänka rätt är stort att tänka tvätt är större".. Eller något sånt. Please take me back to bersågränds tvättstuga där inte mina kläder krymper och de luktar gott av mjukmedel.

Hej och hå! har mitt 6 månaders firande om 4 dagar. 6 månader= 26 veckor och 2 dagar= 184 dagar.
Tiden går fort bara 16 veckor kvar tills skolan slutar, det är 16 helger, inte mycket.

awesomeness

HEJ


jag ligger här hemma, lat som vanligt äter lite Trail Mix utan nötter(alltså bara M&Ms). egentligen var det trackträning idag men hade ingen lust att gå då
1. jag hade inga joggingbyxor
2. lunchen och pengarna låg hemma i sängen så ingen mat eller dryck
3. Är dessa bara bortförklaringar till at jag är lat? JA!

Ikväll är det CAB(youth group) men har verkligen ingen lust att gå alls. Jag fattar inte ens vad jag gör där, människorna är roliga och så men vi planerar bara en massa och det är väll kanske inte rätt grejen för mig. Det är ju någon kristen bakrund med det hela.

Aja. Skolan går hyftsat, det känns som man bara flyter med i floden. Varje dag när jag gåt till skolan går jag över en bro över en å med jättemycket drag i den och i denna å/flod ligger det alltid massa ankor och guppar. Jag känner mig som en av dem där ankorna.

2 dagar kvar till floridaa!! :D astaggad oh yes!

bordness

För bara några minuter sen utbröt det en hysteri här inne på mitt rum, jag är nämligen så nervös inför Friidrotten som jag ska börja på imorgon så jag jag skicka några hysteri sms till Derek(han är alltid mitt moraliska stöd, trots att han aldrig är hemma) och Jessica. Vi två ska börja friidrott för första gången tillsammans imorgon och hon var trots allt en smula mer samlad och glad. Så imorgon ska vi tillsammans dö där ute på springbanan.
Jag kan nämligen inte ens spring en mile, vilket är 1600 m, vilket kan vara lite pinsamt men Derek tala dock om att man bara spring 400 m som uppvärmning och sen beror det på vad du väljer för gren. Jag har ingen aning vilken gren jag ska välja ännu men det lutar mot kula eller discus så jag kan slå alla i armbrytning när jag kommer hem till Sverige.
Jag skulle ju ut och springa idag men istället gick jag på en 1timmas powerwalk med Shelly i bergen och sen gick vi på Bikram Yoga. Det är en typ av yoga som du utövar i ett 40C varmt rumt. Det är väldigt cool och otroligt uppfriskande när man är klar med hela passet så jag ska fortsätta gå på det. Det var en 30 dollar för 2 veckor så ja tyckte det var värt det. Efter jag kommer hem från Florida köper jag ett månads eller 3 månads tid det kostar runt en 100-150 dollar vilket är billigt i gemförelse med vad andra saker kostar här, t.ex. ett gym kort kostar 500 dollar och jag har kollat runt lite på Tae Kwan Do och Kick Boxning och alla de ligger på en 300 dollar. Vissa saker är billgare såsom kläder, men om man vill träna då får man paya,.Visst jag kan bara gå ut och spring, men det är verkligen inget för mig. Jag behöver någon som kan puscha mig.
Så nu ska jag och Shelly börja gå på Bikram Yoga tillsammans samtidigt som jag friidrittar. Fattar ni hur fit jag kommer vara när jag kommer tillbaka till Sverige?!


Juste, New Orleans Saints vann Superbowl. Jag hann bara se de 3 sista minuterna pågrund av mitt hektiska schema men de 3 minuterna av spelet var ett par underbara 15 min (sporten är såååååå utdragen så allt tar en hysteriskt lång tid)

SUPERBOWL

Idag ärdet en helig dag för amerikanare världen över, det är inget mindre än Superbowl-finalen i American Football och detta år står spelar Indianapolis Colts mot New Orleans Saints om priset som detta års vinnare av the football league i USA.

Människor här förberett allting med massor av mat och chips och öl inför dagensllä match. Derek ska iväg till sin flickväns hus och se mathcen där, Lance tror jag ska ockupera TVn här hemma och jag och Katy har planer om att skämta lite med några killar hon känner genom att plasta in deras bilar i plast och klistra post its på dem. Varken jag eller hon är inte några stora fans av Amerikansk fotboll (kan möjligtvis vara den dummaste sporten av all times, efter curling) så vi ska fördriva tiden med någota annat.

Annars ska jag ut och springa lite och tillägna lite tid och att plugga fast har bara några kapitel i boken Cather in the Rye, eller Räddare i Nöden, att läsa tills på Tisdag samt en rolig matteläxa jag kan spendera några minuter på. Kanske en rolig hike med Shelly and some talkin with her.

Det är bara 3 dagar kvar till Florida nu!! Jag vet nu att vi ska bo på ett hotel i South Beach precis vart allt händer och jag hoppas det är vaaaarmt för jag ska få en snyggass bränna :D



Miami-South Beach

Skolaaa

Nu sitter man har i skolan igen, validgt kul. Jag har Music Today jsut nu och vi gick till datalabbet for att gora en powerpoint presentation om 1900-talets kompostior. Jag och en tjej jobbar med Bela Bartok. eller aah... Vi ar klara och hon ar valdigt osocial och typ vargar prata med mig nar jag forsoker oppna en disskusion.

Hursomhelst. Idag hande nagot som jag kanske overreagera nagot lite formycket pa, men det vara bara det att jag blev chockad. Jag och Julie satt i kafeteriann och jag ska precis kopa chips, och precis nar jag lagger over pengarna blir det helt tyst och man hor nagra starka man utbryta nagra valdigt manliga laten. Alla vander sig om och dar finns det nagra killar som star och slass och det sprutar blod hit och dit och de river sonder varandras klader (?). ALLA sprang dit och stog dar i en cirkel (forutom jag eftersom jag var lite forvanad att det inte fanns en kassorska nar jag vande tillbaka mitt huvud for att betala utan hon sprang ocksa till cirkeln for att fa sig en glimt att fighten) tills vara "coacher"(folk som haller reda pa barnen) och Cal high livs levande egen polis(nu driver jag inte, han gar runt pa skolagarden och kollar sa att ingen langar droger ellre slass for problemet med detta ahgr blivit sa stor i var skola).
Det som verkligen fick mig att ma daligt i magen typ var att efterat nar de tog ut en av killarna sa fick jag syn pa honom och  hade han blod over hela ansiktet och hans klader var helt sonder och jag tror han brot nasan, och det gjorde mig ledsen och jag tyckte synd om honom. Men de flesta som slass har pa skolan ar folk som satt sig i den positionen och de ar dessa manniskor som haller pa med droger och slass bara for att de tycker det ar kul.

Kanske det inte galler alla slagsmal: T.ex. nar vi fick skoltidningen forra manden sa var det pa forsta sidan: 16 kille hamnar pa sjukhus efter misshandel pa skolparkeringen. Mitt pa dagen, och ingen ingrep.  Ja tycker man ska kunna kanna sig saker nar man gar till skolan, inte behova tanka att "shit idag kanske den dar kille blir sur pa mig och slar ner mig och jag hamnar pa sjukhus".

Idag hade vi ocksa en ganska interessant lektion i engelskan med fragan : Ar high school aren de bast aren av ditt liv? och da sa en tjej "nej, for vi lever i San Ramon och det finns inget att gora har". Sa av tristess sysselsatter sig ungsomar har med att ta droger och slass. Till och med Shelly sa det att det absolut inte finns nagot att gora har sa att gora nagot av tiden tar folk droger. Och jag haller bara med. Det ar sorligt, men tyvarr sant.


öhh

jag känner mig lite halvrutten idag efter många dagars av träning, av någon anledning börjar min höft göra ont igen, men det kan inte stoppa mig. Har varit ute och sprungit de senaste dagarna för jag ska nå upp till mitt mål vilket är att kunna springa 1 mile på 10 min (1 mile=1600m). Enklare sagt än gjort måste jag säga.... Riktigt svårt men övning ger ju färdighet.
Igår var jag på hike och joggade med Shelly och hundarna på ett kofält mitt i natten. Korna verkade inte roliga att leka med och jag med misstog dem hela tiden för tjurar och var livrädd. Men min söta lilla(eller stora) hund kom till min rescue. Innan usa tyckte jag bara att djur var djur men nu har jag insett att de verkligen har en grym personlighet och de är så underbara och förstår en på ett konstigt sätt. tyck vad ni vill men jag älskar hundar.

Se hela bilden
this we made in Culinary Arts idag, caramel popcorn, guds gåva till dagens lektion.

tisdagtisdagtisadag

tisdagar har alltid varit min hatdagar på något sätt kan ju inte tycka om att älska den när man börjar skolan kl 12.25. Jag har absolut ingenting emot det. Det är nämligen så att alla Sophomores tar en California high school exit exam, som de måste ta för att få ta graduation Senior year. Om man inte klarar det är man ju i prencip körd och måste gå om. Och eftersom jag inte är senior och ska graduata så behöver jag inte ta det. Oj oj, måste gå nu. och telefonen ringer heeeets.
jag är het today

Right on

Jag är ett måndagsbarn.... Jag är också sjuk och eländig och har feber. Igår kväll kröp sig hostan in och pågrund av den täppta näsan kunde jag inte somna innan kl 2.30 så det var sådär lagom kul. vakna upp imorse och hade feber.
Jag sysselsätter mig med att ha ett Greek maraton på en hemsida där du kan kolla på TV gratis (och lagligt) vilket gör allt så mycket mer underbart här i livet, inga mer program jag måste passa nu kan jag kolla på den när jag vill.
Jag är som besatt, länken till hemsidan:
http://www.hulu.com/

Asgrym söndag

Hello!

Idag har jag haft asroligt, åkte in till San Francisco och träffa ett gäng utbytesstudenter, tyvärr fick vissa ställa in men jag, Fabi, Clementine och Sofi hade asroligt ändå.

Vi mötes upp på Market street- den absoluta centrala BART stationen som bara ligger några 100 m bort från Union Square. Vi promenera runt där ett tag och sen tog vi en buss mot Golden Gate Park. Vi gick runt där i ca 40 min innan vi tjejer blev otoliga och bestämde oss för att åka tillbaka till Market street för att shoppa. Jag kan säga att jag gjorde mina underbara REA fynd. Hitta en assnygg sweat shirt för endasr $20 från GAP och $15 knallrosa kjol(såklart) från den underbara 3 vånings Forever 21. Vad kan jag säga? Jag är en tjej lixom.


Söta Fabi

Sofi and Clementine

Fabi, Clemetine, Sofi

Lite gullig bild på mig och Fabi

Hade en asgrym helg, hoppas eran helg var lika bra. Nu börjar en ny vecka och den ser lovande ut!

RSS 2.0