dude

Tjaaa,

det är lördag här i underbara San Ramon och jag har drabbats ab något jag vill kalla en förkylning. Mycket kul att få sånna på heger. Jag vakna upp och hade riktigt ont i ryggen och när jag hosta och andades djupa andetag blev det värre, nästan så att jag svimma, but its goood now. Eller bättre. Hursomhelst, jag ska strunta i min hälsa och gå ut ich ha roligt med Katy istället, vi ska shoppa som sagt och det gillar vi.

Igår hade jag en ganska djup konversation med Lance om hur man bör ta risker i livet, ni ser, filosofin har slagit till igen och det gillar vi.

Vi pratade lite om hur man måste riskera saker och ting för att kunna vinna tillbaka något. Att hur det är bra att man åker på ett utbytesår och man lär sig så himla mycket. För det var ju verkligen inte ett säkert beslut som jag tog. Inte visste jag vad som väntade mig och inte kunde jag veta att från tid till tid skulle det vara så svårt som det har varit ibland. Inte heller visste jag hur mycket dessa personer jag träffat här har kommit att betydit jättemycket för mig och trots att resan har varit en tuff utmaning så har jag lyckats hålla mig upp på mina ben och varit stark. Jag har ändå haft otroligt roligt här och fått kunskaper och livserfarenhet och när jag tänker efter skulle jag inte bytit det mot någonting. Jag kommer sakna så mycket från USA (speciellt Starbucks) när jag åker hem om en ca 4 ½ månader. Gud. Snart har jag varit här i 6 månader. Vilket är ett halvår och det är het otroligt hur tiden har gått snabbt. Känns som igår när jag bytte skola men det har faktiskt gått snart 4 månader sen dess. Jag slutar aldrig att förvånas över hur fort tiden går. Snart kommer jag sitta hemma i Sverige igen och tänka hurfan jag kunde sakna Sverige när jag var i USA. Menmen, man är ung och dum och nu de sista måanderna kvar här ska jag se till att ha jävligt roligt och lära mig så mycket jag kan och ta vara på tiden.

Nu drar jag ut på shopping. Pussar

Jag vill ha fredag idaaag

fast det är ju fredag.... Aja.
Mysig dag, gjorde lite fudge på matlagningen och i historian valde vi personer vi ska spela upp och hålla tal som under denna termin. Jag valde Janis Joplin eftersom hon var väll en måttligt intressant person. Vi kolllde och på Cinderella Man som  är en jättebra film om boxaren James Braddock under The Great Depression för det är den tidsperioden vi är inne på nu i historia.
Efter skolan tog jag, Julie och Austin ett snabbt stop på donken sen körde vi (10 m) till Taco Bell och hängde där i några timmar och skämta lite med en av killarna som jobba där.
Sen åkte vi to my place och chilla lite här innan vi åkte vidare till Jessicas för en movienight med lite roligt folk.
Vi såg Surregators- asdålig film och Red Eye- het ok med Rachel McAdams.

Helgplanerna är väll helt ok¨
Lördag- shopping med Katy inför hennes katolska konfermation (man gör den när man är 16/17 tror jag) och sen tror jag vi hittar på något roligt på kvällen
Söndag- drar jag in to the CITY dudes! Chilla där med massa roliga personer från AFS b.la. Clementine, Sofi, Fabi och Walfie.
ASBRA helg!

Min rumstemperatur den senaste veckan: 13 grader.

Det blir alltså inte varmare inne än vad det är ute... Det är mycket mycket kallt i mitt rum och sen undrar dem varför jag fryser för jag är ju svensk och allt och jag borde gå ur sängen någon gång.
Svar: I Sverige må det vara kallt utomhus men vi ställer inte våran värmare i huset på 15 grader. We are going crazy with the full blast.


Skola idag, hade min första drama lektion vilket var lite intressant, det verkar dock vara en rolig klass fast de alla är 2 år yngre än mig, men det gör inte så mycket. Sen satt jag och några tjejer från min matlagnings klass och disskutera england:

Jag: I was in London last year.
Hon: Where is that?
Jag: In Britain
Hon: What is Britain.
jag: England.....
hon: oh... but is London in England?

Haha ett mycket gott exempel på hur amerikanarna är lite omedvetna om saker och ting.

mycket bra mycket bra

I feel like writing on english this beautiful night in San Ramon.
Tonight i went home, spend some preciuos minutes watching Chuck and then spending i guess... hmm.. 0 minutes on homework. Mycket bra mycket bra.  After that my loooooovely Jessica came and picked me up and we went to C.A.B wich is a youth group with a no-drugs-statement. I like it because the people there are fun and its a fun place to chill.
Tonight me and the AWESOME Taylor stapled and fold letters and we had a great time singing Jason Mraz- Im yours the whole 2 hours. Also, i got to see my looovely Anna and Emily from camp. 
What else happened?
Today was the first day of 2nd semester and it was exciting. Had my first class with my new english teacher, or i guess my two english teacher: the english teacher has a student teacher. Love my new calss, people are soo sweet and the teacher is one of the best.

I'ts good now, that new english class defenitly made my day. Everything just went by so smoothly today. It's really my day today!

Just nu:

Movie: Gamer.
Med Derek och popcorn med salt, smör och parmesan ost.

HEEEEEEEEEJ

Hallå!
Nu är det lördag kväll här i USA och jag mår bra. Idag hade jag en mycket rolig dag med Julie och Ashley och såg The Blind Side. Det är en film som handlar om en kille som är i min ålder och är hemlös efter att blivit ifråntagen från sin mamma och utkastad på gatan av personen han "bodde" med. Då hittar en kvinna honom på gatan och bjuder hem honom till sitt hus. Han förändrar verkligen henne och de slutar med att de adopterar honom och han blir en mästare i Amerikansk Football.
Det är en sann historia och en mycket sevärd film med Sandra Bullock.
Efter filmen så gick jag, Lance och Shelly på Italiensk resturan med världens godaste pasta. Me and Italian are best friends.
Jag har en 3dagar helg igen eftersom det var sista dagen av höst terminen i fredags och nu börjar vårterminen. Januari gick så otroligt snabbt. Det var ju bara några dagar sedan jag starta mitt countdown inför Florida och nu på bara några få ögonblick så är det ca 2 veckor kvar. Jag hoppas verkligen Februari går fort.
Seså, nu ska jag skriva under lite papper inför Track&Field eller Friidrotten, äta några mandariner och spana film. Mys.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Jag. Orkar. Inte. Med. Min. Engelskalärare.
Vad kan jag säga? Jo. Efter mina glädjehopp av att ha ett C i engelska logga jag idag in och kolla mina betyg. Han tycker det är helt roligt att sänka mitt betyg till ett D. Varför vet jag inte. Det enda nya projektet som lagts in på min progress report är mitt Independent Reading Project och det fick jag 90% vilket är ett A.
Ah... Vilken dryg jävel han är.

AWESOME!

As of: Jan 19, 2010 5:15:18 PM
Course: Summary Grade: # of Zeros:
Unscheduled A Y None Published
Study Hall None Published
US History I-II B+ 2 Progress Report
Algebra 1 - Period 3 C+ 7 Progress Report
English 11 C- 4 Progress Report
Music Today 1 A 0 Progress Report
Culinary Arts 1 A 1 Progress Report

Vem är nu den coola som har C i engelska!?

På Agendan:

  • Tvätta
  • Plugga
  • Ut och springa i regnet
  • Äta
  • Sova
Lovely.

Just nu:



En bild säger ju mer än 1000 ord. Trött? Nej inte alls.

Mmm längtar

Countown started today: 3 veckor kvar till Florida. 2 dagar kvar till Finals....

Söndag, Regn och Seal

Idag är det då söndag. Vakna upp lite sådär lagom tidigt runt 11.30 och 2 timmar senare kom jag ur sängen och käka lite väldigt onyttig frukost bestående av flingor doppade i mjölkchocklad och honung och med lite soya mjölk med chokladsmak, en våffla och Guava juice. Om man bor här får man ju trots allt tillämpa den underbara feta livsstilen.
Som om det inte vore värre av att det är söndag så regnar det och jag ska egentligen ta mig över till Dereks jobb för att överaska honom men med tanke på att jag fortfarande ligger i sängen får man se hur det går... Min kära bror har nu börjat jobba på ett ställe där man tar sina barn så får de leka av sig i bollhav, det finns en spelhall och massa med massa med pizza. Ett ställe barn drömmer om. Jag själv fick huvudvärk efter 5 min efter att vistas där.
Annars ska jag se The Lovely Bones ikväll med Shelly och hennes f.d arbetskollega och hennes dotter som är en av de första jag lärde känna här.


Me and Ashely at SDC

Är det tillåtet att vara trött på USA vid det här laget?

Eh.


Party ivkäll då.
Kom dit. Folk var utklädda till Brittiska Polisofficerer och spelade sin roll. Andra spelade Twister. Andra Super Smash Bros. Apples to Apples(som faktiskt är asroligt) spelades och en liten Jenga tunering skedde under kvällen. Som ett avslut satt födelsedagsbarnet som fyllde 18 och Logan som är 20 + en massa vänner och spela Sanning eller Konsekvens.
Försökte rymma ut och prata i telefon men de kom på mig.
Fast jag ska inte döma. Jag är inte överlägsen dem.

Pussar

Vadå IQ?

jag: "I want Friday!"
hon: "It is Friday...."

Amerika gör mig osmatare för var dag. Snart blir jag en av dem, omedveten om allt som händer utanför deras lilla bubbla.

För en gång skull slipper jag tänka på läxor

Hejsaaaan!

Idag har varit delvis SÄMST delvis helt okej.
Engelska idag var jag jättedåligt på. Det är svårt att leva upp till native born Americans i engelskan, speciellt när man skriver en In Class Essay, vilket är en analytisk uppsats. Engelska blir ju inte så jävla bra utan mer en vardagsengelska vilket inte är så bra. Ärligt talat måste min engelska lärare vara den mest idiotiska läraren jag någonsin haft.

När jag insåg att jag hade underkänt i ämnet går jag fram till honom
Jag: "Heyyy, Mr King. Om jag inte har minst ett C i detta ämne kan jag riskera att bli hemsickad."
Han: "Jaha? Är det något dåligt eller?"
Jag: "eeeh... JA. Jag vill  ju inte bli hemskickad"
Han: "Jaha?"
Jag: "Så du kan hjälpa mig så mycket du kan så att jag kan få ett C i detta ämne?"
Han: "Jag ska göra så gott jag kan"

Detta var i Oktober. Vad gjorde han? INGENTING!
Jag har haft med min fadder, studievägledare och honom och han har inte gjort ett skit för att hjälpa mig och när jag frågar honom så är det typ som om jag är den där irriterande eleven han har som det är enklare att ge ett F till så att hon håller käften och försvinner.
Dock tror jag det där med att man får under C är lite mer utav en skrämselsak och de säger så bara så att vi ska få godkänt.

JAG ÄR PÅ MISÄRHUMÖR OCH GILLAR ATT KLAGA

Jag är alldeles för trött. Enda sedan jag kom hem denna dag har jag varit utmattad. Jag kommer aldrig undan studier och de hemsöker mig. Idag har jag stått i köket hela dagen/pluggat till SOn. Asså denna vecka har jag 4 projekt och 3 stora läxor. Nästa vecka har jag 5 prov. Helt aboslut utmattad är jag och det är bara onsdag kväll. Det är en vecka kvar innan finals börjar. Hur ska jag överleva?

Pluggtid idag: 17.00 - 22.30 = 5h och 30 min.

Mitt humör blir ju inte bättre av detta och jag går runt och bli irriterad på minsta lilla grej. Nu ska jag gå och lägga mig. Magen gör ont, mina fötter värker, jag mår illa, börjar bli förkyld och jag kommer med stor sannolikhet misslyckas med mitt vocab prov imorgon. Det är såå himla synd om mig tycker ni inte? Ironin slår till igen.

irriterande

Trots att jag älskar the Lewis family så kan de gå på mina nerver. Jag orkar verkligen med hur Logan är hemma med alla sina vänner och spelar TV spel precis utanför mitt rum. OCH DE ÄR INTE TYSTA!!!!!!! DE SKRIKER och LEKER MÄN! Det hade inte gjort så mycket om kl. inte var 21.30 jag har pluggat hela dagen och är sjuk. Men just nu vill jag bara sova.

Fan vilken jävla irriterande människa jag låter som nu, but sory folks. Im sick, tired and i LOVE my sleep.

Jag måste bara påpeka att mina bröder och deras vänner tycker om att spela TV spel på fester. Vafan är de för fest n00bs epic reunion. 1337. LOL. ?

pluggpluggplugg

Nu har jag arbetat på min kockbok för min Culinary Arts class i ca 2 ½ timmar. trött.

Denna vecka som är vi är i nu kallas för "Dead Week". Det är veckan innan Finals- slutprovsveckan på den här terminen där vi har prov på varenda grej vi lärt oss under hela terminen. Det är alltså pluggpluggplugg som gäller för mig heeela veckan lång.

En glad överasskning var idag när jag logga in på skolans hemsida och såg mitt sista provreslutat. Jag fick mitt allra första A på ett matteprov! Lite stolt är jag över mig själv eftersom jag verkligen inte förvänta mig det betyget. Tyvärr steg inte mitt betyg något och jag ligger forfarande kvar på ett C, men det är bra ändå!

NU:
Independetn Reading Book Project för engelska och senare Historia Läxa.

Wish me Luck!

UTRÄNSNING

Hej. Söndagen börjar lida mot sitt slut. En sådan trevlig kväll som denna underhåller jag mig själv med något jag kallar städfest. Jag städer nu ut de flera veckors uppbygda smuts, tvätthögar och annat allmänt skit som finns på mitt golv.

Jag har aldrig påstått att jag inte är ren eller inte snuksig. Så there you have my nasty little truth.

Om jag vore ett djur skulle jag lätt vara en drake.

Fan vad skönt det är när folk bara kan släppa taget och leva för stunden och inte bry sig så jävla mycket om saker som i slutändan ändå inte kommer vara det viktigaste. Ta inte livet allt för seriöst, det är för kort.

En annan sak jag tycker är att man bör respektera är olika kulturer och andra personers intressen. Ibland tycker jag ändå att man ska tänka utanför sin egna lilla ruta och kanske se att det finns andra möjligheter. För allting kretsar inte kring en enda person. Förstå att kanske för att man lever lpå ett sätt och har sina prenciper och förväntningar så betyder det inte att alla andra ska göra precis som du själv. Vi är alla olika människor, som kommer från olika bakgrunder; kulturer och familjer.

Jag vet jag är bara 16 år och jag kanske inte har så mycker erfarenhet, men vad jag gör jag i USA? Jag träffar konstant nya människor med olika kulturer. Så om det är en sak jag vet är att man får så mycket mer utav att bara acceptera(även fast man inte förstår) varandras intressen istället för att i frågasätta dem och ha förutfattade meningar.

Thank You and Good Night.

Jordgubbar

GUUUUUUUUUUUUD vad jag älskar att komma hem till en kyl som är fylld med jordgubbar, clementiner, kolsyrad diet juice, bananer och surdegsbröd. Älskar fredagar för kylen är alltid fylld med nya roliga och goda saker.

KVÄLLEN:
Keller och jag gick hem till mig efter skolan.
Ayi och Derek kom och vi spela trummor och kollade på Sex And The City.
Vi åkte till gallerian och det kändes som att jag och Keller var med på Derek Och Ayis dejt istället för att vi alla fyra umgås. I en affär glömde de tillochmed bort mig.
Vi gick över gatan till en Ice Skating Rink och åkte skridskor i en timma. Mina fötter mår inte bra just nu.
Åker hem och träffar Katy. Vi kör runt i hennes rapervan och äter jordgubbar tills vi får nog av det innehelvette tråkiga staden San Ramon och bestämde oss för att gå hem till mig och sova.
Vi förbränner 2 timmar med att ta webbcamfoton. Vilka jävla losers vi är.

Borde ta och sova nu. Ska upp tidigt.

FÖRRESTEN! Nämnde jag att när jag skulle ta ut pengar så tog bankomaten mitt kort. KUUUUUUUL!!! FAN vad jag blir förbannad på bankomater. Hur fan kan den "glömma" att ge tillbaka kortet.
Hatar banker.

Väldigt intressant stund i mitt liv. Läser Cosmopolitan.

Beskrivningen av denna parfym:
Både sexig och fräsh: Svart vinbär blandas med ros. Doftar gott av lychee och Bulgar.
Tyvärr... Jag vill inte lukta Bulgar.

Assååååååå.... Jag kan inte prata engelska längre

Hm... Min förmoga av att prata ren engelska har gått ner. I mina meningar slänger jag gärna in några svenska ord som t.ex: "DEREK! Make me a sandwich Im hungrig" eller " Asså, why dont u have a våffeljärn?". Min favorit är nog ändå " Asså Mr. Corso jag behöver help" Gissa om han stog där som ett frågetecken när jag sa detta, jag själv kunde inte sluta skratta på 15 min.

Efter grådagens lilla svacka blev jag glad igen. Jag köpte choklad, sket i min nya diet, och grät till nya avsnitt av Family Guy och How I Met Your Mother och somna runt 2. Vakna upp, somna i duschen, vakna efter 35 min när det börja sila iskallt vatten, skrek lite och sprang ut ur duschen så snabbt som möjligt. Gick till skolan och fick vara med om mina första Amerikanska jordbävning. Ingenting speciellt direkt.... Sen kom lektionen som jag hade med Salo. Sorligt. Fällde en tår för hennes skull. Sen blev jag glad istället och tog tag i mitt 2010-Nya perspetikv.

Det är bra nu guys. Saknaden är fortfarande stor för familj och vänner i Sverige men livet rullar på i USA och samtidigt som man är långt borta från sina vänner finner man nya vänskapsband med personer och på platser jag aldrig skulle kunna tro. Denna resa är nog det bästa som hänt i mitt lilla 16 åriga liv.

Pusasr

What comes down must go up!

När man ser Salos väskor kan man bara inte låta bli att gråta. Vem vet när jag träffar henne igen. Kanske i sommar, men vad händer om det inte blir av? Är detta då den sista gången jag säger hejdå till henne?

Samtidigt tänker man på hur hon ska få komma hem och träffa alla sina vänner och sin familj igen. Där försvann mina uppåtdagar med mitt nya perspektiv och med tanken om hur roligt jag börjar få det. Jag hatar att jag blir påmind om Sverige, hela tiden. Tanken på att komma hem och få krama alla underbara människor i Sverige får mig att gråta och vilja snå Salos flygplansbiljett och åka hem istället för henne.

82 dagar kvar tills första besöket från Sverige. Jag kommer ha en gråtfest med mamma.

vadå onsdag?

Jaha.

Snart kommer Katy och hämtar upp mig så ska vi vidare till Salos hus och säga hejdå. På något sett vill jag inte träffa henne och säga hejdå eftersom det kommer bli så sorligt. Jag började gråta i skolan idag på lunchen när alla höll på att säga hejdå och grejer, jag vill verkligen verkligen inte att hon åker. Vad ska jag och Katy göra utan vår söta Salo?

Inte roligt längre

Jag insåg inte att jag hade gått upp ett stort antal kilon på så kort tid. Jag visste att jag gått upp i vikt men nu när jag vägde mig fick jag en chock. Jag är mer orolig för att jag äter ohälsosamt och min kropp har verkligen sagt ifrån på sistone. Nu ska jag börja springa lite så jag kommer i form inför friidrottssesången för jag ska bli en helnyttig person som lever på grönsaker. Förebild Shelly som bara äter grönsaker och fisk!

stop messin with my mind

PLEASE!?


Bye Bye Salo

Imorgon åker söta Salome hem till sin kära hemstad Bonn i Tyskland. Hon är också en utbytesstuden men har bara stannat i 5 månader alltså ett termins program. Känns riktig sorligt att säga hejdå till en riktig skön person that i looove och jag kommer nog börja gråta. Men sorgen kommer inte vara långt, IM SENSING TRAINTRIP TO GERMANY THIS SUMMER! Med Katy som jag hoppas svänger förbi Sverige. Det var ju vårt lilla gäng.



I Bloomingdays på San Fransico där vi fick gratis sminkning och roliga testprodukter.


I loove you sweetie

Tankar och Känslor för dagen.

Inga TV spel på skoldagar eller inget TV-tittande. I sängen måste jag vara kl 22.30 och även fast folk är hemma och uppe och glada på mornarna så kan ingen köra mig till skolan. Detta är dagen I-landsproblem. Jag är bara inte van vid att andra än mina föräldrar ska spela den rollen. Jag är van vid att kunna disskutera problem och vad jag tycker och tänker med mina riktiga föräldrar.

Jag saknar att bara kunna prata med mina föräldrar om allt möjligt, här i USA finns det på någotsätt en distans på vad man kan ha för koversationer. Vissa saker som politik och ekonmi har de vuxna en disskussion och man är på något sett inte inbjuden. Men jag vill också veta, för jag öär intresserad.

Jag satt och tänkte idag på hur ungdomar här i USA är pånågot sett skyddade från nyheter. De läser alldrig tidnignar eller kollar aldrig på nyheter. Det känns på som att föräldranra vill skydda sina barn från den brutala världen och vad som pågår runt deras cirkel av skitnsnack och vem som har haft den bästa festen eller vem som blivit påkommen med weed och blivit avstängd från skolan.

Skolan i USA har en stor betydelse. Skolan lämnar du inte bakom dig när du går hem utan om du gör bort dig på din fritid säg att du blir full och tagen av polisen (olagligt att vara full under 21 i usa) kommer skolan stänga av dig. Det gäller i princip för allt polisen tar dig för. USA ska ju vara ett fritt land, men vart tog friheten vägen? Jag tycker inte skolan ska få inblanda sig i saker utanför skolan. För det har verkligen inget med dem att göra. Det vara bara min åsikt.

Fast förorterna i USA är ju roliga. På nyår undrade Katy och jag vad vi skulle göra. Vi googlade och kom fram till: det finns aboslut ingenting att göra om du är under 21 år gammal i en amerikansk förort. Absolut INGENTING. Man får inte ens skjuta fyverkerier här. Sen undrar dem varför folk röker på. JO! för det finns absolut INGET att göra här. Mer event och saker som händer tack så ska ni se att folk kommer hitta på andra saker.

Välkommen till en Amerikansk förorts tonårings värld


WOOOOHOPIDOOOPIDOOOOOOO

MIN DATOR FUNKAR IGEN!!

Jag tackar alla på Asus som fick stå ut med min blåsthet. Och joo... Amerika gör en smått långsammare i huvudet. Anyway JAG ÄR GLLLLADDDDDDDD!!

Jag öppnade härom dagen pappas födelsedags presenter och vill bara tacka dig snälla pappa. Jag blev jätteglad och efterom familjen Lewis inte hade en aning om vem Jack Kerouac fick jag ägna middagen till att förklara vem figuren är och vad han hade för betydelse.

What else is happening in my life. Efter att spenderat 2 timmar åt att försöka fixa datorn(allting försvann men har mitt lilla USB där jag sparat alla bilder) så ska jag ta tag i lite skolarbete. Lite matematik och sen läsa några rader i The Great Gatsby för engelskan. Personligen tycker jag det är en skittråkig bok men F. Scott Fitzgerald är riktigt smart och jag tycker om hur han skriver. Man får väll läsa något mer av honom. Kanske har något att göra med att jag är påtvingad att läsa boken. Det gillar jag inte. Om jag inte är på humör att läsa en speciell bok så skumläser jag bara hela boken och förstår typ det viktigaste.

Riktigt glad är jag dock att jag har Study Hall i 2 timmar imorgon. Så skööönt att bara ha 2 timmar att plugga och göra vad jag vill. Då slipper jag med så mycket läxor hemma.

.

....................................

Paa nagot sett lyckas jag alltid forstora mina datorer. Hur vet jag inte men det ar som om jag har en forbannaelse over mig och lyckas forstora dem. Nu har min dator kraschat. Det gar inte ens att fa igang den. HELVETE! Jag vet inte vad jag ska gora. Jag har en garanti, men jag kopte den fran Amazon sa hur gor man da? For jag kopte en Amazon garanti och det ar ju inte sa att det ar Amazon som har salt datorn till mig utan ett foretag fran Maryland. Skit. 

 Far fraga Lance vad jag ska ta mig till

Some pics from 29th, 30th and 31th of December

My birthday where they all deressed me up and I got some looovely flowers
Just because me and Derek are hot and espacially Taylor in the back.
Posen  som alla gjorde på bilder för några år sedan i Sverige har en rolig betydelse i Amerikanskt Teckenspråk.
GOTTA LÖÖVE KELLER. BEST FRIENDS FOR LAiiF!
Cabin 8 is of course great. Pre New Years Dinner on the 30th
God, I just love interrupting pictures. Me, Ray Ray and Alenna
Dinner. Me and Ray Ray
The day we all went home. Keller, me, Ashley, Dani, Emily, Anna and Nikki.
After party i think..Me, Jaren, Dagny and a random.
Dani, Keller and meeeeee!
Dani and meeeeeeeeeeeee
Some boooringness I San Ramon.
Up on the roof at midnight with Katy
Apparantly im living a very dangerous life acording to Derek. Drinking lemonade and beeing on roofs watching fireworks. Alltough me and Katy noticed something strange when we were sitting up there. So the moon was shining and around the moon the clouds had form as a perfect circle around it. Too bad we couldnt get it om camera. I was ofcourse guessing on an Alien Invation. Katy went for Japanees bombing California
Nothing ever happened so at 3o´clock after eating som fudge Ice Cream i slowly fell asleep on the Spongebob blanket and dreamt about an old classmate trying to get me caught for burning down the school etc. cause she tought i talked shit about her mum. Strange strange dreams

Jag är en hårt studerande elev

Vill bara påminna ALLA att: Jag är en hårt studerande elev på California High School.
Min betyg ser ut såhär:
Culinary Arts: A, 95%
Music Arts: A- 91%
Algebra 1: C+ 79%
US History: B+ 88%
English- D+ 69% (D är godkänt, men AFS kräver ett C är snart där ,70%, och pluggar stenhårt


Vill bara påpeka att livet här inte är någon frid och fröjd som om jag vore på en lyxsemester utan jag är också har lika roligt liv som mina vänner hemma i Sverige med skola och läxor och kommer hem och vara utmattad efter en tuff dag i skolan....
...fast jag är i Bay Area, Californien, USA. Och det är ganska varmt här hela tiden. Och jag är här utan min familj och bor i en värd familj med 2 hundar och de vill ha höns i deras trägård (inget skämt, jag tänkta varför inte köra några inslag av lite grisar och kor så har ni ju en farm). Skolan är ett skämt och människor är uppbyggda på falskhet. Folk är rikemansbarn och har på sig 500$ outfits varje dag. Uggs, Juicy Couture sets och Hollister tröjor är standard. Torrt plattat hår och platina blonda skanks. Glömde jag och säga att varje dag när jag går till skolan så kär en svindyr, svart, Bentley med en personlig chaufför förbi och lämnar av en person framför skolan. Folk är också weed-beroende.
Den sorliga sanningen om att växa upp i en förort i USA där absolut ingenting händer.

hur tråkigt har man om man googlar "år 2010?"

Jaha nu sitter man här 1 januari-året då jag ska bli fit och snygg efter en diet på amerikansk mat.
Jag har väll lite tråkigt, läser Elsas Mode och googlar saker och inne på Facebook. Det är lite skumt hur man kollar på bilder och man inser hur man har glömt bort hur människor ser ut. Kanske inte glömt bort men det är en svår förklarad känsla man får. Im sooooo gonna cry when I see everybody in Sweden again, its sick. Totally.
Planer för resten av vinter/vår(jag planerar för mycket borde kanske ta och relax?)
  • Februari- Florida resa. Vill säga 13-20 feb.
  • Mars- Track(friidrott) början + mamma&mats kommer 30mars-12 april
  • April- Linus flyger hit den 22:a WOHO!
  • Maj- Sex And The City 2 premiär 28:e + Dereks födelsedag 30:e
  • Juni- Skola slutar, Graduation parties, Pappa och Vernoica hälsar på den 10:e, och i slutet av Juni flyger jag hem.
ITS GONNA BE A GREAT YEAR!

RSS 2.0