I need a nap

Hallå!
Idag har det varit mycket här i San Ramon. Idag är det Dereks födelsedag och det har vi firat stort med att ha ett poolparty med alla våra vänner här. Vi umgicks vid poolen i några timmar och efter det gick vi vidare till Art and Wind festival här i San Ramon. Det är gaaalet varmt här idag, det är runt en 30 grader och solen verkligen bränner en. Men jag har i alla fall haft trevligt. Jag och min vän Jessica tappa bort resten av gänget vid festivalen så när de stängde ner allt släppte hon av mig här och ikväll får jag se vad jag hittar på för äventyr. Jag sitter just nu och väntar på att alla ska komma tillbaka, så antingen stannar jag kvar här med folket, eller så blir det bio eller klättring med Jessica och Ben.
Jag och min kära vän Leah
Jag och Jessica
Litet creeper fotot på alla som var där

Lördagsskoj

Hejsan människor!

Idag var ju egentligen tanken att jag skulle ta BART in till SF, men det vart lite strul med det så jag var tvungen att stanna hemma tillslut. Så när alla mina roliga vänner är i the City, så sitter jag hemma och glor.. typ. haha. Jag sprang ut till Target med Derek och Logan en snabbis och nu ska jag iväg på picknick. Får se vart kvällen leder mig men jag är rätt seg, känner en förkylning på ingång så det blir nog stanna hemma och kolla på Eurovision.
Måste bara säga att jag förväntade mig att Sveriges bidrag inte skulle komma något bra till. Låten måste ju vara catchy och ha lite upbeat för Eurovision och det hade inte Annas(?) låt.

Imorogn är det Dereks födelsedag!! Det ska firas stort med poolparty och massvis med vänner som kommer hit. Det ska bli suuperokul. Det är ju också Memorial Day Weekend här i USA, dagen vi ska minnas alla som har stupat i de olika krig USA har lyckats involvera sig i under deras kort historia.


Sak sova meen...

ville bara säga att idag är det exakt en månad kvar tills jag lämnas San Ramon. Nervös e jag som sjutton!
Pappa och Veronica kommer snart och det ser jag jättemycket fram emot, jag kommer visa dem runt heeeela staden av den intressanta staden, San Ramon. Borde ta dem till mitt favorti mexikanska ställe och visa dem hur svårt det egentligen är att inte gå upp några kilo på underbar mat.

Imorgon är det SATC2 som gäller den övriga helgen tillägnar jag mig åt att ta ett besök till SF, Dereks Birthday Party och Art and Wind Festival här i San Ramon. I mellanåt ska jag försöa umgås med vänner, fast jag gör ju redan det.. Hmm craaazzy!




Visste ni förresten att skaparen av filmen Michael Patrick King rassisten ingde upp mig igår. Han frågade om jag ville vara med i den 3:e SATC filmen!!! Han sa att jag skulle vara den perfekta kompletteringen till dessa fyra vänner. En 5e SATC medlem, vad tycker ni gott folk?

Ha, snygga betyg, man måste ju vara lite stolt över sig själv

DASHBOARD: GRADES
As of: May 27, 2010 5:10:16 PM
Course: Summary Grade: %: # of Zeros:
Unscheduled A Y None Published

English 11 C 76.14% 0 Progress Report
US History I-II A 94.51% 1 Progress Report
Algebra 1 - Period 3 B- 82.21% 10 Progress Report
Theatre Arts 1 A 93.54% 0 Progress Report
Music Today 2 A- 92.33% 1 Progress Report
Culinary Arts 2 A 95.35% 2 Progress Report

baby rush rush

Hejsan efter min goda väns Regitzes begäran att jag uppdaterar mer i bloggen så ska jag försöka slänga in ett litet inlägg varje dag. Det är egentligen inte så intressant att läsa eftersom jag endå inte har något vettigt att säga. Jag har t.ex. inte slängt iväg hennes brev för alla som är ivirga att veta.

Jag kom hem idag och var uttråkad, gick på yogan och nu är jag hemma igen. Tog en snabb dusch och nu sitter jag i sängen och ska äta lite och sen gå och lägga mig.

I skolan flyter det på. I historian har vi ett stort projekt. Vi har under de senaste veckorna, tillsammans med 4 andra klasser, byggt upp ett museum som ska presenterar i vårt bibliotek. Det är faktiskt jättecoolt och det är en tradition de har på skolan bland historieknuttarna. Detta år handlade museumes om skolans hisotria. Folk tog in manekänger och gamla kläder, pyntade upp hela biblioteket med oranga och svart färgglada saker(det är våra skolfärger, hej halloween året om) och de byggde upp våran skol maskor som är en Grizzliebjörn av mache papper, eller var det nu heter. Det är när man tar tidningspapper och doppar det e lim. Faktiskt jättecoolt!

Jag fick också tillbaka mitt Term Paper. Alltså min stora uppsatas som jag hållt på med under våren om J. Edgar Hoover. På den fick jag en 86/100 vilket jag är superstolt över. Jag kanske inte fick ett A, men jag fick endå bättre än många andra i klassen, och det är den störst uppsatsen jag skrivit än så länge. Min engelska har verkligen utvecklats under året!

Men nu ska jag sova gott folk! Hoppas ni har det bra i varma Sverige!

Det regnar. Det är Maj. I Californinen. Va?

Det känns som att San Ramon har hamnat i ännu en regnperiod! yes box. Det regar på för fullt här i flera veckor nu förutom på helgerna då det alltid är soligt?
Hursomhelst. Jag ska nu mysa med te och granola bars framför en film, och senare kanske ut och hänga med en rolig kanadensare!


Efter en lång shoppingdag, blev man lite trött..

Jag hitta mina soulmates. De heter rosa 1 och 2 och de kommer från Coach.

Clem blev kär direkt

Sen ramlade jag och försöker ivrigt äta min nya Sex and the City poster.

Och så avlsutades denna fina dag i Stonerigde Mall.

Jag städar.

Jag håller på att tvätta förfullt. Jag spillde nyss en lagom dos klorin på mig själv, så nu får jag gå runt och dofta friskt som en pool. Jag håller på med inget mindre än att städa. Det var ett alldeles för bra tag sedan jag gjorde denna trevliga sysselsättning. Närmare bestämt 2 månader sedan! Så jag tänkte passa på. Har rensat ut hyllor och hela min garderob. Har slängt bort alla gamla kartonger(mest skokartonger såklart) samt en hel del gamla papper som bara legat och ruttnat i mitt rum ett alldeles för bra tag.

Jag är inte ens klar. Jag började igår kväll och höll på i några timmar innan Katy kom hit och sen var det dags för LOST final! Jises, jag är ju så dum att jag somnar de sista 20 min, så jag vet fortfarande inte vad som händer i denna ö kända TV showen. Veckan som kommer blir nog mycket bra, jag gör på gymmet och yoga, imorgon har jag CAB möte med alla söta människor från denna klubb(tänk er Glee klubben fast denna klubb är för anit-droger/stöd för människor med drogproblem). Torsdag är det ju SATC 2 premiär, snacka om att jag är exhalterad!! Jag, Derek och Ayi ska gå och se denna underbara film! Äntligen!! Sen helgen är det SF och Dereks överraskingsfest!! Veckan kommer gå så himla fort och jag e excited :D

Tack för alla människors stöd från inlägget den 19 maj om tankar för hemresan!

Frenchie, nöt choklad och äckliga kakor

Hejsan hejsan!
Idag har jag haft underbart roligt!! Haha jag var in the mall med min franska lilla vän Clementine. Hon kom fram till mig och vifta med underbar svensk choklad och direkt från IKEA. Hon e så söt den där lilla Clementine. Så vi gick runt in the mall och åt svensk choklad och min äckliga kakor samt smutta på en Starbucks. Vi stanna några gånger i massagestolsbutiken för en kort/mycket lång massagepaus. Efter det utforska vi golvet på JC Penney för att senare  prova på de senate modet from Coach höstkollektion och undersöka de allra yttersta vrårna av HMs herravdelning. Det är otroligt hur mycket intressant saker och ting man stöter på denna utsökta plats. Shii, vi saknade bara lite hummer.
Jag stötte på söta Ashley inne på American Outfitters. Jag har tydligen växt... Ärligt en av min största skräck är att jag aldrig slutar växa. Jag menar en dag kommer jag vara i Guinuess rekordbok, lixom "Hej världens längsta kvinna vars växthormoner tog över i din kropp och explodera". Vart kommer dessa gener från? Jag är banne mig längre än pappsen, det sår jag vad om. Kanske jag ska svälta mig själv så krymper jag? Jag vill inte vara lång för då kan jag inte ha högklackat på mig utan att se ut som en 167m långt höghus. Vilken I-landsproblematik jag stött på nu.
Från ena sidan jorden mycket intressanta tankar direkt till era svenska datorer.
Nu ska jag äta glass.

YA

Hejsan Hejsan!
Jag vart nu utkord av min Musik Historia for att jag glomde bort att lamna in min Permission Slip om att fa se pa en R-rated movie. En R-Rated film ar sanna filmer som vanligtvis i Sverige har 15ars grans. Men i USA har dem 17 ars grans och alla som e under 18 maste ha en tillstand fran sina foraldrar att fa se filmen. Lite hej mellanstadiet.

Sa jag sitter denna fredags eftermiddag i biblioteket och gor klart min mattelaxa plus tranar runt bland massa bloggar och facebook ar blockerat. Senare blire ett yogapass och formodligen ga pa en Dans Show eller kolla pa film me nagra vanner. Jaja.

13 skoldagarkvar... jisssees

tankar...

Om drygt 5 veckor kommer jag sitta på planet hem igen. Det är en sådan underlig tanke. Jag säger gång på gång att tiden går så himla fort, och jag säger det igen, det går alldeles för fort. Just när jag börjar få det roligt här i USA måste jag åka tillbaka till mitt hemland. Jag har verkligen har orienterat mitt liv här med vänner, killar, skolan, familjen och språket. Jag har börjat leva mitt liv här. Vant mig med detta och ser detta hus, denna stad, detta land som mitt hem. Nu måste jag lämna mitt hem.

Trots att jag kommer åka hem till mitt "vanliga" liv kommer inget vara vanligt längre. Många saker förändras under , ett år: Mitt hem, familj, vänner, skola, vårat samhälle, men framförallt, jag. Jag kommer inte längre vara samma person som när jag åkte. Jag kanske inte inser nu hur mycket jag förändrats men jag folk omkring mig kan se skillnaden och de säger att det är inte först när jag kommer hem igen som jag kommer inse det själv.

Jag tror jag har fårr ett annorlunda perspektiv på saker och ting, jag har också lärt mig att ifrågasätta det som jag förut trodde var självklart och jag känner mig defentivt otroligt mycket säkrare i mig själv. Jag känner mig starkare än vad jag var i början, ingen vet hur stark man är fören man måste stå på sina egna två ben i en främmande miljö. Jag har inte varit helt ensam, jag har som tur haft underbara vänner och en bror som hjälpt mig igenom de mest tuffa perioderna här i America. Människor som jag kommer sakna otroligt mycket.

Jag kommer lämna mitt hem och inte veta när jag kommer tillbaka. När jag lämna Sverige åkte jag iväg för att komma tillbaka inom ett år, men nu lämnar jag ett ställe jag älskar otroligt mycket utan att veta när jag kommer tillbaka. Vem vet när jag träffar alla människor här igen, om jag ens gör det. Jag kommer såklart försöka hålla kontaken med mina vänner, men jag vet att folk glider ifrån varandra, och det är verkligen en sorlig tanke. Jag är också rädd för att lämna USA. Rädd att lämna mitt liv och komma tillbaka och återgå till de vanliga rutinerna.

Trots dessa tankar är jag ockå otroligt ivrig att få träffa min familj och vänner som jag saknat så otroligt mycket. Jag vet att inget kommer vara som innan jag åkte men å andra sidan kommer jag komma in i gamla rutiner igen. Jag har en bild av hur det kommer bli när jag kommer tillbaka, och den skrämmer mig, men jag hoppas folk kan accpetera mig och försöka förstå att komma tillbaka kanske inte är det lättaste. Nu ska jag sortera ut mitt rum.

Hejdå.

p.

Tänkte bara lägga upp lite bilder från diverse ställen och från AFS orientation från igår.
från igår,Katherine, Lisa, Fonchi och Vitus
Tina, Clem, Katherine, Lisa och Fonchi
Jag leker modell
Min favoritbild från prom
Längesen när vi var uppe i bergen!

craazy

Ikväll var en crazy natt, hade verkligen skeetroligt med massa diverse och vänner här som chilla. Kl är nu 3 på natten och väckarklockan är inställde på 07.00 KUL. Not really. Ska upp om fyra timmar på en orientation i San Rafael, som ligger ca 1 h härifrån men måste transportera mig med BART.
Me tonight yaaa. Pink Floyd tröjan på, nu ska jag njuta av mina många underbara timmar av sömn.
Puss och Kram

yeyeye antligen fredag

Shelly och Lance akte till San Louis Obispo for helgen, vet ej varfor, men antagligen pa en liten semester. Jag ar ensam hemme med broderna och vi ska ha det kul. Ikvall vet jag ej vad som hander, lordag blir det lite shopping med vanner for att hitta deras Ball klanningar och Sondag AFS orientation. Ska upp kl 7, ta BART till Berkley och fran dar fa skujts av en AFS volontar och hjalpa till och satta upp. Not fun. Mandag ahr jag inte skola, da ska jag baka kakor med el Katy for hennes kara pojkvan fyller 18! Sooo... Nu ska jag ivag pa ett yoga pass!!
Tro det eller ej guys, men detta ar jag pa senaste yogan i onsdags. Coolt va?

Just another Tuesday

HEJ!!
Idag har varit en hyfsat seg dag, vaknade upp i morse och kände mig inte alls bra överhuvudtaget, så jag bestämde mig för att stanna hemma. Vakna upp runt halv 1 och var fortfarande halvt seg. Imorgon ska jag nog orka mig till skolan. Får göra lite läxor innan dess, håller på att läsa Black Boy-igen. Så nu borde det väll inte vara så svårt att få bra betyg, om jag bara läser boken. Har ju redan gått igenom dem.
Jag ska försöka ta mig till gymmet varje dag denna vecka och köra yogan åtminstone 3 gånger. Träning inför beach season 2010 är igång. Detta år ska jag faktiskt bli fit!
Eller kör jag på sovmetoden- att sova bort kilon. Man förlorar ju faktiskt vikt när man sover så denna teori måste stämma.

PROM PICS

Jag och Xhjyl, min date var lite kort....
Katy and meeee
Steveo, Katy, Jag och Xhjyl
Efter ett tag orkade jag inte le langre....

Epic spanskafail(internt)

Hej gott folk.

Veckan som varit gick riktigt fort. hej och ha ena dagen ar det mandag andra dagen sitter man har fredag eftermiddag. Mycket handelselos vecka for mig men for all runt omkrin mig verkar det handa saker. Framforallt for Derek som krocka med bilen igen och nu har hela hans bil sakert gott sonder. Man ska ej lita pa 12 ar gamla bilar.

Forra veckans prom var grym. Jag ska lagga upp massa foton nar jag far dem eftersom det blev lite knas med att lagga upp dem pa datorn. Dock blev det inte sa manga bra bilder, men det far man leva med. Jag, Xhjyl, Katy och Steveo gick somsagt forst pa resturang, fancy vet jag ej om det var men vi hade en trevlig kypare som mer eller mindre tvingade pa oss en pizza. Dansen var ok. Det fanns en valdigt imponerande chokladfontan. Thats was pretty much it. Efter at gick vi till en tjej fran var skolas hus och umgicks, bada i jacuzzin/poolen och kolla pa zombieland, vi hade underbart roligt hemma hos henne och det var det som gjorde min kvall.

Jag ska forsoka lagga ut lite bilder over helgen som for ovrigt erbjuder annu mer klanningshopping for mina kara sma vanner som ska pa Senior Ball, umgas med skona manniskor och bio.

Puss och Kram!

Prom Prom Prom

Vem kommer vara Prom Queen tonight, om inte jag?
Det spektakulara Junior Prom ar det nu dags for i California High School! Alla Juniors klar upp sig i smokin och balklanningar for att ga pa en dans. Detta stora firande ar visar att aret snart ar slut och detta ar var tillfallighet att dansa och ha kul tillsammans en sista gang.
Jag ska ga tillsammans med Katy hennes pojkvan Stevo och en kompis till mig som heter Xhjyl(uttalas Jyel). Mucho trevligt! Vi ska forst ga pa fancy restaurant och sedan dra oss vidare till dansen. Efter det speinger de flesta pa en efter tillstallning eller gar och ater frukost pa ett typiskt amerikanskt frukost hak. Vi har ej planerat an, men det blir som det blir!
Nu ska jag ut och sola, sen maste jag gora mig iordning infor denna kvall!!
Puss och kraaam

RSS 2.0